Erdoğan'ın 'sürtük' ifadesi hatırlatıldı, AKP'liler çileden çıktı: Tele1 ekibine tekmeli yumruklu saldırı

İstanbul Esenler'de röportaj yapan TELE1 ekibine AKP'li bir grup tarafından saldırı düzenlendi. TELE1 saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

RTÜK ve yargının hapis ve cezalarla baskı altına almaya çalıştığı basın hem polis hem de iktidara yakın kişiler tarafından fiziksel olarak da saldırıya uğruyor.

Geçtiğimiz gün HDP'lilerin eylemini takip eden Artı TV muhabirine polisin saldırısının ardından bugün de TELE1 ekibine bir grup AKP'li tekmeli yumruklu saldırı düzenledi.

İMAMOĞLU'NA VERİLEN CEZAYI SORDULAR

TELE1 YouTube ekibinden Muhabir Hude Gurbüz ve Kameraman Furkan Durmaz, İstanbul Esenler’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezasını yurttaşlara sordu.

ERDOĞAN'IN SÖZLERİ HATIRLATILINCA SALDIRDILAR

TELE1'de yer alan habere göre Gürbüz, ardından AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘sürtük’ ve ‘çürük’ sözlerini de sorması üzerine AKP’li bir grubun provokasyonu ile karşılaştı.

Kameraman Furkan Durmaz, provokatörlerin tekmeli ve yumruklu saldırısına uğradı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK

TELE1'in saldırganlar hakkında en kısa sürede yasal işlem başlatılması için avukatlar aracılığı ile suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Etiketler
Tele 1 Esenler İstanbul RTÜK