Selami Öztürk'ten Habertürk canlı yayınında sert tepki

Selami Öztürk ve Mustafa Balbay, Habertürk'te kanalların AKP'nin açıklamalarını dakikalar boyunca canlı yayınlamasına tepki gösterdi.

GERÇEK GÜNDEM - Kadıköy eski Belediye Başkanı CHP'li Avukat Selami Öztürk, ve CHP eski Milletvekili Gazeteci Mustafa Balbay, Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye Nabzı programına konuk oldu.

Avukat Selami Öztürk, canlı yayın sürerken AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamalarının aralıksız yayınlanmasına tepki gösterdi.

SELAMİ ÖZTÜRK: SEÇİMLE İLGİLİ FINDIK KABUĞUNU DOLDURACAK BİR ŞEY SÖYLEDİ Mİ?

Selami Öztürk yaptığı konuşmada kanalların AKP'nin açıklamalarını saat saat canlı yayınlamasına şu sözlerle tepki gösterdi:

"Diğer günlerde izledim bu tartışma programlarını. 8 gündür bu saatlerde bu programlar kesiliyor ve dakikalarca bunlar veriliyor. Burada bugün oturuyorsam sadece size saygımdan dolayı oturdum.

Bu kadar uzun süre dinlemek zorunda değiliz. 15 kanalda birden veriliyor. Bu büyük bir haksızlık. 45 dakika sürdü. 45 dakika içerisinde seçimle ilgili fındık kabuğunu dolduracak bir şey söyledi mi? Yok eleştiri."

MUSTAFA BALBAY: İMAMOĞLU BUNA CEVAP VERMEYE ÇALIŞIYOR

Öte yandan Mustafa Balbay da "Bir arkadaşım saymış, 34 kanalda Ömer Çelik yayınlanıyor. İşte İmamoğlu buna cevap vermeye çalışıyor" dedi.

SELAMİ ÖZTÜRK VE MUSTAFA BALBAY'IN KANALLARA TEPKİ GÖSTERDİĞİ BÖLÜM ŞÖYLEYDİ:

Etiketler
Habertürk Mustafa Balbay