Ayşenur Arslan'dan sevindiren haber

Gözaltına alınan Gazeteci Ayşenur Arslan, Halk TV canlı yayınında Oya Lale Özan Arslan'ın sunduğu programa katılarak durumuna ilişkin açıklama yaptı.

GERÇEK GÜNDEM - Gözaltına alınan Gazeteci Ayşenur Arslan, Halk TV canlı yayınında Oya Lale Özan Arslan'ın sunduğu programa katılarak durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Gözaltına alındığı duyurulan Ayşenur Arslan yaptığı açıklamada "Şu anda ben oteldeyim bir problem yok. Gözaltı işlemi sona erdi, yarın ifade vermeye gideceğim" dedi.

Ayşenur Arslan'ın Halk TV'ye yaptığı açıklamalar şöyle:

"Şu anda gözaltında mıyım değil miyim bize refaket eden emniyet mensupları biliyor. Şurası kesin Eskişehir Cumhuriyet savcılığının gözaltına alınmama ilişkin bir talimatı olmadığını öğrendim.

Bana ulaşan herhangi bir bilgi yok. 12 Mart tarihinde bir yakalama kararı çıkmış.

Eren Erdem'in cezaevinde yakalandığını hatırlarsak benim durumum olsa olsa espri oluyor.

Birgün gazetesinin etkinliği için Eskişehir'e gelmiştim. Otele giriş yaptım. TC kimlik numarası girince otomatik olarak polisler geldi.

"TÜRKİYE GARİP BİR ÜLKE"

Eksik olmasın başta CHP yöneticileri Levent Gök olmak üzere harekete geçtiler. CHP'nin Eskişehir milletvekilleri harekete geçtiler. Ben şimdi gözaltında değilim anladığım kadarıyla anlama çalışıyoruz.

Bu cuma akşamı olduğu için vakit alıyor. Oturduk polis memurlarıyla Türkiye'yi konuşuyoruz. Burası garip bir ülke.

"AYDINLARIN BAŞINA GELENLERDEN SONRA DURUMUMU KONU ETMEYİ DÜŞÜNMEM"


Aydınların başına gelenlerden sonra benim durumumu konu etmeyi bile düşünmem. Şimdilik durum bu bir sorun yok gibi görünüyor. Çok anlayışlı davranıyorlar. Umarım bir gözaltı olmadan sonuçlanacak"

CANLI YAYINDA GÖZALTI İŞLEMİ SONA ERDİ

Öte yandan Ayşenur Arslan, Halk TV canlı yayınında konuşurken polis memurları yanına gelerek gözaltı durumuna ilişkin kendisine son bilgiyi söyledi.

Arslan da Halk TV canlı yayında izleyenleri sevindiren haberi kendi verdi. Arslan, "Şu anda ben oteldeyim bir problem yok. Gözaltı işlemi sona erdi, yarın ifade vermeye gideceğim. Sevgili Levent Gök, Sevgili Şaban Sevinç Ankara'yı ayağa kaldırdı hepsine çok teşekkür ederim" dedi.

Etiketler
Ayşenur Arslan Gözaltı Halk TV