Gözaltına alınan Ayşenur Arslan'dan ilk bilgi

CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, gözaltına alınan Gazeteci Ayşenur Arslan ile yaptığı görüşmeyi paylaştı.

Gözaltına alınan Ayşenur Arslan'dan ilk bilgi

GERÇEK GÜNDEM - CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından yaptığı açıklamada Halk TV'de Medya Mahallesi programını sunan Gazeteci Ayşenur Arslan'ın gözaltına alınmasına tepki göstererek "Ayşenur Arslan'ın yanındayız" dedi.

Öte yandan Yarkadaş, açıklamasında gözaltına alınan gazeteci Ayşunur Arslan'ın durumuna ilişkin ise şu bilgileri paylaştı:

"Duayen Gazeteci @AysenurArslantv az önce Eskişehir'de gözaltına alındı. Arslan'ın Ankara 40. Asliye Ceza'daki bir duruşmaya katılmadığı için hakkında işlem yapıldığı öğrenildi. Durumun takipçisiyiz... Ayşenur Arslan'ın yanındayız... @halktvcomtr @herkesicinCHP

2- Ayşenur Arslan'la konuştum. Eskişehir Abacı Otel'e giriş yaptıktan on dakika sonra sivil ve resmi polisler gelmiş ve yakalama kararı olduğunu söylemiş. Ardından polis yetkilisiyle de konuştum. 2018'de açılan bir davadan dolayı işlem yaptıklarını söyledi. @AysenurArslantv"

3- Muhalif gazeteci olmanın bedeli budur! Haftanın beş günü Türkiye'nin en çok izlenen kanalı @halktvcomtr 'de yayın yapacaksın; adresin belli olacak ama konferans için Eskişehir'e gittiğinde otelden gözaltına alınacaksın.. @AysenurArslantv 'arayanlar' bugüne kadar hiç mi görmedi

Gözaltına alınan Ayşenur Arslan'dan ilk bilgi - Resim : 2

Gözaltına alınan Ayşenur Arslan'dan ilk bilgi - Resim : 3

Etiketler
Barış Yarkadaş Ayşenur Arslan Gözaltı