Halk TV’de, İsmail Küçükkaya kavgası: Parayla pulla ölçülmez

FOX TV’den ayrılarak Halk TV’ye geçen İsmail Küçükkaya’nın dün sabah programında “Biz fakir bir kanalız” demesine İrfan Değirmenci'den yanıt geldi. Değirmenci, "Parayla pulla ölçülmez" ifadelerini kullandı.

Halk TV’de, İsmail Küçükkaya kavgası: Parayla pulla ölçülmez

3 milyon dolar transfer parası aldığı iddiaları ile kanalın önde gelen isimlerinin rahatsızlığına neden olduğu konuşulan İsmail Küçükkaya’nın dünkü programında sarf ettiği sözler İrfan Değirmenci’nin tepkisini çekti.

Dünkü canlı yayınında, “Biz fakir bir kanalız” vurgusu yapan İsmail Küçükkaya, “Ama hedefleri olan, hayalleri olan, umutları olan ve daha önemlisi geleceği olan bir kanalız. Ben bu vizyon için geldim. Uluslararası bir markanın kanalından çıkıp başka bir kanala gelmek kolay değil" dedi.

"PARAYLA PULLA ÖLÇÜLMEZ"

Küçükkaya'nın sözlerinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan İrfan Değirmenci, "Halk Tv'nin zenginliği, gazeteciliğin namusuna sahip çıkan basın emekçilerinin varlığıdır. Halk Tv'nin zenginliği ondan asla vazgeçmeyen, zor zamanlarında destek olan seyircisinin varlığıdır. Bu anlamda çok zengin bir kanaldır bu kanal. Parayla pulla ölçülemeyecek kadar zengin" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Fox TV’den Halk TV’ye geçen İsmail Küçükkaya’nın kanalda rahatsızlığa neden olduğu uzun süredir medya dünyasındaki yerini koruyor. Konu ile ilgili sessizliğini geçtiğimiz günlerde Independent’tan Nevzat Çiçek’e bozan Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, MedyaRadar’ın gizemli yazarı Keskin Kalem’in de gündeme getirdiği iddialara da cevap vermiş ve transfer ücretinin miktarına dair soruyu es geçerken “Bize gelişinin parayla ilgisi yok” demekle yetinmişti.

Etiketler
İrfan Değirmenci İsmail Küçükkaya Halk TV FOX TV