Müge Anlı'nın bir rakibi daha gitti: Ani bir kararla final yaptı

Gündüz kuşağının en çok izlenen programı olarak bilinen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'e karşı rakip olarak çıkarılan bir program daha final yaptı.

Müge Anlı'nın bir rakibi daha gitti: Ani bir kararla final yaptı

Türk televizyon tarihinde 'Tatlı Sert' programıyla damga vuran Müge Anlı, 14 sezondur reyting listelerinde rakiplerini geride bırakıyor. Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren Anlı, milyonlarından gönlünde taht kurdu. Ünlü gazeteci ve sunucu, başarıya giden bu yolda sık sık zor günler yaşadı. Tecrübeli ekip arkadaşları Müge Anlı ile Tatlı Sert'in kadrosundan ayrılıp rakip programlara katıldı.

İLK OLARAK ECE ÜNER GİTTİ

Kanal D'de ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan 'Ece Üner ile Susma' programı düşük reytingler nedeniyle 17 Aralık 2021'de son defa seyirci karşısına çıktı. İlk olarak 9 Ağustos'ta yayınlamaya başlayan program, 95. bölümüyle final yaptı. Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı'nın bir rakibi daha sürpriz bir şekilde final yaptı.

FULYA ÖZTÜRK DE HAVLU ATTI

FOX TV’de ekranlara gelen Fulya ile Umudun Olsun programının sunucusu gazeteci Fulya Öztürk, geçtiğimiz haftalarda artık sunuculuk yapmama kararı almıştı.

Bir yıl boyunca FOX ekranlarında çok sayıda insana yardım elini uzatan Öztürk’ün sunduğu Fulya ile Umudun Olsun da sürpriz bir şekilde final yaptı.

FOX TV, Fulya Öztürk'ten boşalan sunuculuk koltuğu için bomba bir isimle anlaştı. Bir dönem Fulya ile Umudun Olsun programında da yer alan ünlü psikolog Esra Ezmeci, 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programını sunacak.



Etiketler
Müge Anlı Z kuşağı