Türkiye'nin gözü kulağı Ankara'daydı: Ana akım ve iktidara yakın medya üç maymunu oynadı

Süleyman Soylu ve Ümit Özdağ arasındaki sığınmacı polemiği Türkiye'nin gündemine otururken ana akım medyanın ve iktidara yakın yayın organlarının Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı yürüyüşünü görmemesi dikkat çekti.

Türkiye'nin gözü kulağı Ankara'daydı: Ana akım ve iktidara yakın medya üç maymunu oynadı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuk olduğu TGRT Haber'in programında sığınmacılarla ilgili tartışmalara dair açıklamalarda bulundu.

Soylu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a 'Soros' suçlamasında bulunurken, eski MHP Milletvekili Sinan Oğan'a da çok ağır ifadelerle yüklendi. Özdağ, yaptığı açıklamada Soylu'nun kendisine yönelik "Adam yerine koymam, hayvandan aşağı biridir" sözlerine de tepki gösterdi.

Ümit Özdağ, "Süleyman, ben yarın saat 11.00’de tek başıma ve silahsız İç İşleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek" ifadeleriyle Bakan Soylu'yu dün gece saatlerinde düelloya davet etti.

Özdağ, çağrısının ardından bu sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığı'na doğru yürüyüşe geçti. Özdağ ve basın mensupları kolluk kuvvetleri tarafından TBMM'nin Dikmen Kapısı yakınlarında engellendi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün akşam yaptığı açıklamanın ardından bugün saat 11.00'de İçişleri Bakanlığı binası önüne gideceğini duyurmuştu. Bugün İçişleri Bakanlığı'na yürümek isteyen Özdağ, yetkililer tarafından engellendi. Duruma tepki gösteren Özdağ, Soylu'ya seslenerek, "İkimizden biri ölene kadar bu iş devam edecek" dedi ve Süleyman Soylu'ya yönelik sert açıklamalarda bulundu.

ANA AKIM VE İKTİDARA YAKIN MEDYA ÜÇ MAYMUNU OYNADI

Tüm bu yaşananlar Türkiye gündemine damga vurdu. Televizyon kanalları, haber siteleri ve sosyal medya hesapları konuyu ülke gündemine taşırken iktidara yakın basın organlarında ve ana akım medyada gerilimie yer verilmediği görüldü. verilmedi.

Diğer kanallar Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı'na gideceğini duyurduğu saatte canlı yayına geçerken Habertürk Ebru Baki ile Paragündem, NTV spor haberleri, CNN Türk ise ekonomik gündemi ile yayına devam etti. Akit TV, isim vermeden Özdağ'ı hedef alırken A Haber'da da normal yayının devam ettiği görüldü.

İşte o anlardan kareler:

Türkiye'nin gözü kulağı Ankara'daydı: Ana akım ve iktidara yakın medya üç maymunu oynadı - Resim : 3

Türkiye'nin gözü kulağı Ankara'daydı: Ana akım ve iktidara yakın medya üç maymunu oynadı - Resim : 4

Türkiye'nin gözü kulağı Ankara'daydı: Ana akım ve iktidara yakın medya üç maymunu oynadı - Resim : 5

Türkiye'nin gözü kulağı Ankara'daydı: Ana akım ve iktidara yakın medya üç maymunu oynadı - Resim : 6

Türkiye'nin gözü kulağı Ankara'daydı: Ana akım ve iktidara yakın medya üç maymunu oynadı - Resim : 7

Etiketler
İçişleri Bakanlığı Ümit Özdağ Süleyman Soylu Ankara