Aydınlık'ın 'Firari FETÖ'cü' dediği Erdoğdu'dan açıklama: 15 Temmuz akabinde, Aydınlık gazetesi için haber yapmaya başladım

Aydınlık gazetesi manşetindeki haberinde Zelenskiy'le fotoğrafta görünen Erdoğdu için 'Firari FETÖ'cü' yazdı. Erdoğdu verdiği yanıtta 15 Temmuz'dan sonra Aydınlık'ta haber yapmaya başladığını belirtti ve "Şimdi apar topar haberlerimi siliyorlar" dedi.

Aydınlık'ın 'Firari FETÖ'cü' dediği Erdoğdu'dan açıklama: 15 Temmuz akabinde, Aydınlık gazetesi için haber yapmaya başladım

Vatan Partisi'nin yayın organı Aydınlık gaetesi, bugün "Zelenskiy FETÖ'yü böyle korudu" manşetiyle çıktı.

Gazete haberinde "Türkiye'nin 2016'dan bu yana tüm uyarılarına rağmen Ukrayna'da FETÖ kurumları hala serbestçe ve yoğun bir şekilde faaliyet yürütüyor. Bunların en başta gelenleri, Uluslararası Meridyen Okulları, Işık (Syaivo) Uluslararası Kültür Merkezi ve ukraynahaber.com internet sitesi" ifadelerini kullandı.

Gazete haberinde Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy ile Yunus Erdoğdu'nun fotoğrafını kullandı ve Erdoğdu için "Firari FETÖ'cü" yazdı.

ERDOĞDU'DAN YANIT: 15 TEMMUZ 2016 AKABİNDE, AYDINLIK GAZETESİ İÇİN HABER YAPMAYA BAŞLADIM

Aydınlık'ın haberine Yunus Erdoğdu sosyal medya hesabından yanıt verdi. Erdoğdu, Aydınlık gazetesi için haberler yaptığını, imzasıyla Aydınlık'ta haberlerinin yayımlandığını kaydetti.

Erdoğdu şu ifadeleri kullandı:

"Ukrayna'da, Rus işgali acımasızca devam ederken Aydınlık gazetesinde Işıkgün Akfırat imzalı bir haberde manşetten hedef alındığımı gördüm. İroni gibi çünkü ben, ‘Cihan’ Haber Ajansı kapatıldıktan sonra yani, 15 Temmuz 2016 akabinde, Aydınlık gazetesi için haber yapmaya başladım.

Şimdi apar topar haberlerimi siliyorlar sitelerinden. Madem beni hedef alacaktınız bari öncesinden silseydiniz haberleri. Biliyorum son dönemde sizi ihmal ettim, haber göndermedim bunun için böyle yapmanıza gerek yoktu. Söyleseniz yine size de haber yapardım.

Ayrıca kahramanca ülkesini savunan Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy'i de beni korumakla suçlamışınız. Dik duruşu sizi rahatsız ediyor herhalde siz kendiniz gibi satılık zannettiniz. Menfaatleriniz için sabah akşam kötülediğiniz iktidarın safına geçtiniz.

Zelenskiy'i, Bayraktarlar ile satın alabileceğiniz zannettiniz oysa ki Zelenskiy için ticaret başka insan hakları ve hukuk başka konular. İşte burada Aydınlık gazetesinde hala erişilebilen bazı haberlerim ve kaldırılanların ekran görüntüleri.”

Etiketler
Aydın FETÖ 15 Temmuz Temmuz