Mehmet Barlas, Fatma Girik'in ölümüyle ilgili yazısında konuyu yine Erdoğan'a getirdi

Sabah'ın başyazarı Mehmet Barlas, usta oyuncu Fatma Girik'in ölümüyle ilgili kaleme aldığı yazıda konuyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a getirdi. Kıymetinin bilinmesi gerektiğini savundu.

Mehmet Barlas, Fatma Girik'in ölümüyle ilgili yazısında konuyu yine Erdoğan'a getirdi

İktidara yakınlığıyla bilinen ve son dönemde AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili övgü dolu sözleriyle gündeme gelen Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas, Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik'in ölümüyle ilgili bir yazı kaleme aldı. Konuyu, yine Erdoğan'a getirdi.

"Bu tür kişilikleri sinema sayesinde zamanımıza egemen kıldık. Bu nedenle Fatma Girik'in kaybı hepimizin yüreğine oturdu. Çünkü o artık ailenin bir ferdiydi. Unutmayalım ki ülke yönetimine halkın desteğiyle gelen isimler de büyük yıldızlardır" diyen Barlas, şöyle devam etti:

"Bugün Süleyman Demirel'i, Turgut Özal'ı, Adnan Menderes'i, Bülent Ecevit'i sanki başka dünyaların insanı gibi görmeyiz ki. Onlar doğrudan doğruya bizlerdir.

'KIYMETLERİNİ BİLELİM'

Şimdi önümüzde Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi çok somut bir örnek daha var.
Çeşitli saldırılara uğrayan, hakaretlere konu edilen ama iş o noktaya geldiği zaman kendinden vazgeçilemeyecek bir kişidir Tayyip Erdoğan.

Ailesi itibarıyla Karadenizli olabilir, ama biliriz ki Erdoğan aynı zamanda hem Egelidir, hem Akdenizlidir, hem Güneydoğuludur, hem de Marmaralıdır. Sanırım bu yüzden Erdoğan'a ayıp sözlerle hitap eden bir kadın büyük tepki topladı.

'FATMA GİRİK'İ DÜŞÜNÜRKEN TAYYİP ERDOĞAN'I ONUNLA MUKAYESE EDİP DEĞER ÖLÇÜLERİMİZİ YENİDEN AYARLAMAK DURUMUNDA KALDIK'

Fatma Girik'i kaybettiğimiz gün, topluma mal olmuş bir örnek insanı da kaybettik. Ve Fatma Girik'i düşünürken Tayyip Erdoğan'ı onunla mukayese edip değer ölçülerimizi yeniden ayarlamak durumunda kaldık. Sonuçta elimizdeki insanların kıymetini bilelim. Bunlar gökten kar gibi yağmıyor."

Etiketler
Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Barlas