‘Yargı’ dizisindeki o sahne internet sayfasından kaldırıldı!

Kanal D’de yayınlanan “Yargı” dizisinde yer alan KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) sahnesi dikkat çekti. Dizide KPSS’den 95 alan ancak mülakatta elenen bir genç kızın yaşadıkları anlatıldı. Ancak dizinin internette yayımlanan bölümünde bu sahne kesildi.

Kanal D’nin büyük beğeni toplayan dizisi ‘Yargı’, heyecan ve gerilim dolu yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Aslan gibi isimleri bir araya getiren oyuncu kadrosuyla da büyük beğeni toplayan ‘Yargı’nın 16. bölümünde yer alan KPSS sahnesi gündem oldu.

Haberİskelesi'nde yer alan habere göre; Dizide KPSS’den 95 alan ancak mülakatta elenen bir genç kadının yaşadıkları işlendi. Ancak bu sahnenin Kanal D‘nin internet sitesinde yayına verilen bölümünde yer almadığı görüldü.

‘Yargı’ dizisindeki o sahne internet sayfasından kaldırıldı! - Resim : 1

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, mülakat mağduru gençlerle buluşup “Bu çocukların hakkını çalmak kimin hakkıdır?” diye sormuştu. Dizide, KPSS’den (Kamu Personel Seçme Sınavı) yüksek puan alıp mülakatlarda elenip devlet memuru olmayan gençlerin sorununa dikkat çekildi. Dizinin bir sahnesinde Ceylin karakterinin koğuş arkadaşı KPSS‘den 95 aldığını fakat mülakatta elendiğini söyledi. Ceylin karakteri de şaşkınlığını gizleyemedi. Yargı‘daki o sahne ise sosyal medyada gündem oldu.

Etiketler
Inter Kanal D KPSS Mülakat