Uğur Dündar'dan iki güzel haber birden

Koronavirüse yakalanan Sözcü yazarı Uğur Dündar, son test sonucunun negatif çıktığını ve hastalığı yendiğini duyurdu. Bunun yanında kaybolan kedisine de kavuşan Dündar, iki güzel haberi de sosyal medyadan paylaştı.

Uğur Dündar'dan iki güzel haber birden

Koronavirüse yakalanan Sözcü yazarı Uğur Dündar, hastalığı yendi.

Haberi sosyal medya hesabından paylaşan Dündar, mesajında “Değerli dostlarım, ikinci müjdeyi de aldım: Bugün yaptırdığım PCR testim az önce sonuçlandı: NEGATİF. Yani Covid-19 bu kez sert kayaya çarptı! İyi dilekler gönderen tüm güzel insanlara sonsuz teşekkürler. Hastalığı bu kadar kısa sürede yenmemde, tam aşılı olmamın payı büyük” ifadelerine yer verdi.

Uğur Dündar'dan iki güzel haber birden - Resim : 1

DÜNDAR “HAFİF SEYREDİYOR” DEMİŞTİ

Uğur Dündar, 6 Ocak’ta test sonucunun pozitif çıktığını açıklamıştı. Dündar, sosyal medya hesabından “Ülkedeki pozitif vaka patlamasından biz de nasibimizi aldık ve Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Neyse ki aşılarım tam. Şimdilik hafif seyrediyor” mesajını paylaşmıştı.

KEDİSİ DE BULUNDU

Dündar, kaybolan kedisinin de bulunduğunu açıkladı. Dündar, "Güzel kedimizi komşumuzun bahçesinde, köpeklerden kaçarken sığındığı yüksekçe bir yerde bulduk. Dünyalar bizim oldu. Üzüntümüzü paylaşan ve yardımcı olmak için yarışan tüm canlı dostlarımıza gönül dolusu teşekkürler..." ifadelerini kullandı.

Uğur Dündar, kedisinin kaybolduğunu açıklamıştı.

Dündar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söylemişti.

"Ailemizin sevgilisi Scottish Fold cinsi beyaz kedimiz, iki gün önce İstanbul- Kavacık'da (Dolaybağı Yolu) kayboldu. Üzüntümüz hastalığımın bile önüne geçti. Görenlerin yardımını rica ediyorum."

Etiketler
Uğur Dündar