Bakanlığın 'tetikçi' dediği Can Ataklı'dan yanıt: 'Hangi yazımdan dolayı hopladıklarını tahmin ediyorum'

Korkusuz yazarı Can Ataklı, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın kendisiyle ilgili yaptığı açıklamayı köşesine taşıdı.

Bakanlığın 'tetikçi' dediği Can Ataklı'dan yanıt: 'Hangi yazımdan dolayı hopladıklarını tahmin ediyorum'

Ataklı, "Perşembe akşamı Maliye Bakanlığı’nın Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, Twitter üzerinden bir açıklama yayınladı. Açıklama bana karşı yapılmış. Aynı gün bu sayfada yayınlanan “yazımın” gerçekleri yansıtmadığını yazmışlar bu açıklamada. Ancak belliki çok aceleye getirmişler ve çok önemli bir şeyi yazmayı unutmuşlar. Açıklamada hangi yazım kastediliyor (o gün 5 farklı yazı var köşemde) belirtilmemiş. Belirtilmeyen bu yazıdaki iddialarım neler, açıklamaya konmamış. Açıklamada belirtilmeyen iddialarımın gerçeğinin ne olduğunu da yazmayı ihmal etmişler. Tam bir komedi yani." diye yazdı.

Ataklı, kendisine 'tetikçi' diyen bakanlığa şöyle yanıt verdi:

"Buna karşı benim vesayet rejimini savunan ve birçok yalan ve iftira dolu yazı yazdığımı ileri sürmüşler. Anladığım kadarıyla bu bakanlık biraz telaş içinde. Hangi yazımdan dolayı hopladıklarını tahmin ediyorum. Galiba yazdığım şeyi saraydan habersiz yapmış bakan bey. Acemice bir mesaj yazarak saraya “Efendim gereken cevabı anında verdik” demek istemişler. Hayır bir de “adli işlemler başlatılacaktır” dememişler mi, güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.

Ortada iddia yok, cevabı yok, bana ağır hakaret ve iftira var, ama adli işlem başlatacaklar. Başlatın o zaman, mahkemesi eğlenceli olur, “Ben ne zaman vesayet rejimini savundum, yalan ve iftira dolu hangi yazılarım var?” diye sorduğumda yüz ifadelerini görmüş oluruz.

Etiketler
Can Ataklı Hazine ve Maliye Bakanlığı