Kurumsal iletişim direktörüydü: Gazeteci Ahu Özyurt'un Galatasaray kulübündeki görevi 4 ay sürdü

Galatasaray Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne getirilen Ahu Özyurt, bu görevinden ayrıldığını duyurdu.

Kurumsal iletişim direktörüydü: Gazeteci Ahu Özyurt'un Galatasaray kulübündeki görevi 4 ay sürdü

Galatasaray’da geçen ağustos ayında, Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine getirilen gazeteci Ahu Özyurt, görevinden ayrıldığını duyurdu.

Twitter hesabından bir açıklama yapan Ahu Özyurt, "Sayın Başkan Burak Elmas’ın davetiyle gelmiştim. Yönetimimizin elini rahatlatmak gerek. Galatasaray’a hizmet onurdur ve ünvan gerekmez. Her dakikası için bütün çalışma arkadaşlarıma minnettarım. Hatam olduysa affola. Aslolan Galatasaray’dır." dedi.

Burak Elmas'ın Galatasaray başkanlığına seçilmesinden sonra 19 Nisan tarihinde kurumsal iletişim direktörlüğüne getirilen Ahu Özyurt, yaklaşık dört ay görev yaptı.

AHU ÖZYURT KİMDİR

Galatasaray kulübü kurumsal iletişim direktörlüğüne getirilmeden önce TV 100’de haber programı sunan Ahu Özyurt, gazeteciliğe 1994 yılında Star televizyonunda başladı. Daha sonra kısa bir süre Show Haber’de görev yapan Özyurt, asıl çıkışını Ali Kırca ve Ayşenur Arslan’ın yönettiği ATV’de yaptı.

Daha sonra NTV’de Mehmet Binay’la ‘‘Ateş Çemberi’’ni hazırlayıp sunan Özyurt, CNN Türk’te ‘‘Gece Görüşü’’nü sunduktan sonra CNBC-E televizyonun kurucu ekibinde görev aldı.

Burada Finans Kafe’yi hazırlayan 51 yaşındaki gazeteci, sonrasında CNN Türk ve Milliyet’in Washington Temsilciliği görevini üstlendi.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Ahu Özyurt, Columbia Üniversitesi’nde gazetecilik yüksek lisansı yaptı.

Etiketler
Galatasaray Saray Ahu Özyurt