TRT Haber'de deprem İstanbul'a sıçradı! Bir ayrılık haberi daha

TRT’de İbrahim Eren’in görev süresinin dolması ile başlayan ayrılık haberlerine bir yenisi daha eklendi.

TRT Haber'de deprem İstanbul'a sıçradı! Bir ayrılık haberi daha

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu’nda (TRT) geçtiğimiz aylarda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Prof. Dr. Ahmet Albayrak, Genel Müdürlüğe de Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı’nın atanmasıyla başlayan yenilenme süreci tüm hızıyla devam ediyor.

İbrahim Eren’in görev süresinin dolmasıyla birlikte başlayan süreçte bir çok isimle yollar ayrıldı.

Medyaradar'da yer alan habere göre, son olarak TRT Haber İstanbul Haber Müdürü İhsan Yılmaz kanalla yollarını ayırdı. Yılmaz, 2018 yılında Habertürk TV’deki yeni yapılanma sonrası ayrılık kararı almış ve TRT Haber’e transfer olmuştu.

TRT Haber'de deprem İstanbul'a sıçradı! Bir ayrılık haberi daha - Resim : 1

İHSAN YILMAZ KİMDİR?


İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan İhsan Yılmaz mesleğe 1991 yılında Günaydın gazetesinde muhabir olarak adım attı. 1993 yılında Star TV’ye transfer oldu. 1994 yılında ise politika muhabiri olarak Milliyet Gazetesi’ne geçti.

17 yıl çalıştığı Milliyet’teki son 10 yılında Haber Araştırma Müdür Yardımcısı görevini üstlendi. Milliyet gazetesinin Demirören grubuna satıldığı 2011 yılında Milliyet’ten ayrıldı.

Gazeteden sonra yeniden televizyona dönüş yaptı ve A Haber ile anlaştı. A Haber’de Şef Editör olarak görev yaptı. 2017 yılının Ekim ayında Habertürk TV'ye Haber Müdürü olarak transfer oldu. Temmuz 2018'de ise Habertürk ile yollarını ayırdı.

Etiketler
İstanbul TRT