Seda Akgül ekranlara geri dönüyor! Hangi kanalla anlaştı?

Yaptığı açıklamalarla ve yorumlarla sık sık gündeme gelen sunucu Seda Akgül, ekran macerasına kaldığı yerden devam ediyor.

Seda Akgül ekranlara geri dönüyor! Hangi kanalla anlaştı?

Yaptığı açıklamalarla ve yorumlarla sık sık gündem olan sunucu Seda Akgül, ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Ünlü isim, Flash TV ile anlaştı.

SORUNLARA ÇARE OLMAYA ÇALIŞACAK

Akgül’ün üstleneceği programın detayları da belli oldu. Haberci kimliğiyle tanınan Seda Akgül, stüdyoda oturmak yerine eline mikrofon alıp sahaya inecek, evlere konuk olacak, sohbetler yapacak. Halkın dertlerini, sorunlarını dinleyecek ve bu sorunlara çare olmaya çalışacak.

GERİ DÖNMEYE HAZIRLANIYOR

28 Şubat 2019’da yayın hayatına son veren Flash TV, geri dönmeye hazırlanıyor. Eski yayın anlayışını terk eden, haber ve mizahın iç içe olacağı yepyeni bir formatla geri dönecek olan kanalın Genel Yayın Yönetmenliği koltuğunda ise yılların deneyimli gazeteci Hakan Aygün var. Genel Yayın Yönetmen Yardımcılığına ise televizyon dünyasının tanınmış gazetecisi Savaş Kalafat getirildi.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİMLE ANLAŞILDI

Can Ataklı, Saba Tümer, Seda Akgül, Yılmaz Tunca, Orhan Uğuroğlu, Çağlar Cilara, Atilla Taş, Faik Öztürk, Safiye Soyman şimdilik sözleşmeleri yapılan isimler. Medyada olay yaratacak bazı sürpriz isimlerle de görüşmeler sürüyor.

Etiketler
Seda Akgül