Müyesser Yıldız: Erdoğan'ın dehşet verici konuşmasının şokundayım!

Müyesser Yıldız, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Akşener'in Rize ziyareti sırasındaki provokasyon girişimlerine sahip çıkmasına ve Akşener'e yönelik tehdit ifadeleri kullanmasına tepki gösterdi.

Müyesser Yıldız: Erdoğan'ın dehşet verici konuşmasının şokundayım!

Gazeteci Müyesser Yıldız, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AKP grup toplantısında yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Müyesser Yıldız'ın açıklaması şöyle oldu:

Erdoğan'ın dehşet verici konuşmasının şokundayım!

Konuşmayı AKP Meclis Grubu'nda, yani net olarak AKP Genel Başkanı sıfatıyla yaptığına göre tüm İYİ Parti teşkilat ve seçmenlerinin suç duyurusunda bulunma hakkı doğmamış mıdır?

Aynen AKP'lilerin diğer muhaliflere yaptığı gibi...

Müyesser Yıldız: Erdoğan'ın dehşet verici konuşmasının şokundayım! - Resim : 1

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Akşener'in Rize ziyareti sırasındaki provokasyon girişimlerine sahip çıkmıştı.

Erdoğan, ''Sen Rize'nin uşağına hakaret edip, Netanyahu gibi bebek katilleri ile aynı kefeye koyarsan yapılacak olan işte budur. Çok ileri gitmeden gelin hanıma bir ders verdiler. Bu da Rizelinin edebini adabını gösterir. İkizdere yetmedi, Çayeli'ne gittin, orada da gerekeni yaptılar. Sonra Trabzon'a gitti, ortalarda görünmeden uçağa bindin döndün. Bunlar daha iyi günler. Daha neler olacak neler… Ahde vefa denilen bir şey var. Bu millet unutmaz. Saygıya dayalı bir siyasetin yanında olduk, bunun oturmasını istedik. Buna da devam ediyoruz'' ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler
Rize Provokasyon Tehdit