Mehmet Metiner'in canlı yayındaki zor anları: Cevap vermekte güçlük çekti!

CNN Turk canlı yayınında İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ile AKP'li Mehmet Metiner arasında gerginlik yaşandı.

CNN Türk canlı yayında Hande Fırat‘ın sunduğu Gece Görüşü programında İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ile AKP’li Mehmet Metiner arasında gerginlik yaşandı.

İYİ Parti‘yi ''darbecilikle'' suçlayan Mehmet Metiner’e, cevap veren Uğur Poyraz, ''Meral Akşener dönemin vesayetçilerine karşı duruş sergilerken o dönem masanın altına saklananlar şimdi çıkıp efelik yapmasın'' ifadelerini kullanınca gerginlik arttı.

Metiner'in Poyraz'a ''Bizim mangal gibi yüreğimiz var'' dediği ve Metiner'in Poyraz'ın sözlerini kesmeye çalıştığı görüldü.

28 ŞUBAT HATIRLATMASI

Poyraz ayrıca, ''Meral Akşener, 28 Şubat‘ta neredeydi herkes çok net biliyor. 1997 yılında Milli Güvenlik Kurulu‘nda Meral Akşener’in başörtüsüne ilişkin duruşunu keşke siz de 1997 yılında kendi kaleminizde, kendi köşenizde ortaya koysaydınız. Milli Güvenlik Kurulu tutanaklarına baktığınızda Meral Akşener’in başörtüsüne uzanan ellere tepkisi ortadır. Meral Akşener dönemin vesayetçilerine karşı duruş sergilerken o dönem masanın altına saklananlar şimdi çıkıp efelik yapmasın'' ifadelerini de kullandı.

Etiketler
İYİ Parti Mehmet Metiner Mehmet Uğur