Ayşenur Arslan: 'Müjdemi isterim, Berat Albayrak'ı bulduk'

Ayşenur Arslan, Fatih Altaylı'nın yazısını Medya Mahallesi programında paylaştı ve "Müjdemi isterim, Berat Albayrak'ı bulduk" dedi.

Ayşenur Arslan: 'Müjdemi isterim, Berat Albayrak'ı bulduk'

Berat Albayrak, 8 Kasım 2020’de Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa etti. O tarihten beri kendisinin nerede olduğu kamuoyu tarafından bilinmiyor.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Berat Albayrak’ın istifasının ardından önce Trabzon’a babasının yanına, ardından özel uçakla Katar’a gittiğini ve 1 hafta Katar’da kaldıktan sonra İstanbul’a dönerek bir ofis tuttuğunu yazdı.

Halk TV’de yayımlanan Medya Mahallesi programında Ayşenur Arslan bunu “Müjdemi isterim, Berat Albayrak’ı bulduk” sözleriyle duyurdu. Altaylı’nın yazısına göre; Berat Albayrak büyük şirketlere ve uluslararası şirketlere danışmanlık hizmeti sunacak. Siyasete girmeyi ise şu aşamada düşünmüyor.

Odatv de 19 Aralık’ta Berat Albayrak’ın İstanbul Nakkaştepe’de bir ofis tuttuğunu yazmıştı.

Sözcü yazarı Gazeteci Aytunç Erkin, Ayşenur Arslan’ın Berat Albayrak yönetimindeki ekonominin hâlini işaret ederek sorduğu “Kim Berat Albayrak’a danışmanlık yaptırır?” sorusuna, “Yazık. Vay o şirketlerin hâline…” diye yanıt verdi.

Etiketler
Berat Albayrak istifa Ayşenur Arslan Berat Albayrak Fatih Altaylı