Gazeteci Candaş Tolga Işık yeni kanalında ekranlara döndü

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Haber Global ekranlarında pazar günleri spor yorumculuğu salı günleri ise röportajlarını yayınlayacak.

Gazeteci Candaş Tolga Işık yeni kanalında ekranlara döndü

GERÇEK GÜNDEM - Gazeteci Candaş Tolga Işık, Haber Global ekranlarında pazar günleri spor yorumculuğu salı günleri ise özel röportajlarını yayınlayacak.

Candaş Tolga Işık bu akşam (13 Eylül Pazar) Haber Global ekranlarında Onur Tuğrul'un sunduğu Kontra programında yerini alarak Beşiktaş'ın 3-1 yendiği Trabzonspor derbisini ve Süper Lig'i yorumladı.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, 10 Eylül tarihinde yaptığı açıklamada "Bundan böyle her pazar 23.00'te Haber Global'de 'Kontra'da Onur Tuğrul'un moderatörlüğünde Serdar Ali ve Uğur Karakullukçu ile her salı da 'Az Önce Konuştum'la birebir röportajlarımla ekranda olacağım" diyerek duyuru yapmıştı.

Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın sunacağı 'Az Önce Konuştum'ın bu ayki konukları ise 15 Eylül'de Acun Ilıcalı, 22 Eylül'de Cem Yılmaz, 29 Eylül'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 6 Ekim'de ise Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk olacak.


Etiketler
Haber Global