Fox TV'den ayrılan Fatih Portakal seyirciye bu sözlerle veda etti

Fatih Portakal, "Ama benim ve ailemin böyle bir şeye ihtiyacı vardı. Böyle bir sakinleşmeye dinginleşmeye ihtiyacı vardı." ifadelerini kullandı.

GERÇEK GÜNDEM - Fox Haber'de görevini Selçuk Tepeli'ye devreden Fatih Portakal konuk olarak çıkarak açıklamalarda bulundu.

Fatih Portakal, "Tamamen bir gidiş midir? Yoksa ara mı? Onu da gerçekten bilmiyorum. Sadece böyle kendi halimde kalmak istiyorum, kendi halimizde kalmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal'ın açıklaması şöyle:

10 yıl boyunca gerçekten Fox Haber'de iyi şeylere imza attık. En başta Doğan Şentürk ve beni rahatlatan insanlar sayesinde.

Her birinin ismini saymam mümkün değil. Her birine teşekkür ediyorum. Sizlere de teşekkür ediyorum.

Ama benim ve ailemin böyle bir şeye ihtiyacı vardı. Böyle bir sakinleşmeye dinginleşmeye ihtiyacı vardı. Kararı inanın zor vermedim. Sadece iki gün komuştuk. Üçüncü günün sonunda Doğan Şentürk ile beraber.

Ben dedim gitmek istiyorum. Ben azadet. Sağolsun varolsun. Uğraştı. Çok uğraştı. Kararlılığımı da gördü.

Bir şeyleri bırakmam gerekiyordu bıraktım. Yeni bir şeylere tutunmaya çalışacağım. Tamamen bir gidiş midir? Yoksa ara mı? Onu da gerçekten bilmiyorum. Sadece böyle kendi halimde kalmak istiyorum, kendi halimizde kalmak istiyoruz.

Etiketler
Fatih Portakal FOX TV