Altaylı: İmamoğlu'nu giderek sertleşen biçimde eleştirdiğimi görürseniz sakın şaşırmayın

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu da koltukta 1 yılını doldurdu ve benim için artık dokunulmazlığının sonuna geldi."

Altaylı: İmamoğlu'nu giderek sertleşen biçimde eleştirdiğimi görürseniz sakın şaşırmayın

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Boğaz sahilinde bir çocuğun denizd boğulması nedeniyle Ekrem İmamoğlu ve İBB yönetimini eleştirdi.

"Benim gözümde siyasetçilerin bir süre dokunulmazlığı vardır. O süre seçilmelerinden sonra 1 yıl ya da 500 gündür. Bu süre içinde seçilmiş ve yönetmeye başlamış siyasetçileri pek eleştirmem, iş yapış yöntemlerine karışmam.
Ortada bir yolsuzluk, büyük bir haksızlık, bir ahlaksızlık yok ise izlerim sadece.
Hatta belli ölçüde de destek olmaya çalışırım, kendi çapımda." diyen Fatih Altaylı, İmamoğlu'nun görevde bir yılını doldurduğunu belirterek bundan sona eleştirilerini giderek sertleştireceğinin mesajını verdi.

Altaylı, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu da koltukta 1 yılını doldurdu ve benim için artık dokunulmazlığının sonuna geldi. "O yüzden de bundan böyle bu köşede zaman zaman Ekrem İmamoğlu’nu önce yumuşak sonra da giderek sertleşen biçimde eleştirdiğimi görürseniz sakın şaşırmayın." diye yazdı.

Etiketler
Ekrem İmamoğlu