Gazeteci Ahmet Takan evinin önünde saldırıya uğradı!

Gazeteci Ahmet Takan evinin önünde saldırıya uğradı. Takan, hastaneye kaldırıldı.

Gazeteci Ahmet Takan evinin önünde saldırıya uğradı!

Korkusuz Gazetesi yazarı Ahmet Takan dün akşam Ankara Dikmen semtindeki evinin önünde beyzbol sopalı bir kişi tarafından saldırıya uğradı.

Beyzbol sopası, saldırganı son anda fark eden ve geriye doğru hamle yapan Takan'ın omzunda asılı olan çantasına, beline ve sırtına isabet etti. Çantasında bulunan telefonu kırılırken vücudunda da ekimoz oluştu.

Sözcü'de yer alan habere göre; Takan'ın karşı koyması üzerine 25-30 yaşlarındaki saldırgan beyzbol sopasını olay yerinde bırakarak kaçtı.

Gazeteci Ahmet Takan evinin önünde saldırıya uğradı! - Resim : 1

Saldırıyı Gazeteci Talat Atilla sosyal medya hesabından duyurdu.

Atilla, "SON DAKIKA! Korkusuz yazarı ahmet takan az önce evinin önünde saldırıya uğradı. Takan'in telefonunu da parçalayan saldırganlar kaçtı. Takan, hastaneye kaldırıldı." ifadelerini kullandı.

Daha önce de İYİ Parti'ye yakınlığyla bilinen Yeniçağ gazetesi Yavuz Selim Demirağ ve Odatv yazarı Sahabattin Önkibar saldırıya uğramıştı.

Gazeteci Ahmet Takan evinin önünde saldırıya uğradı! - Resim : 3

“DARP RAPORU” VERİLDİ

Saldırı sonrası Takan'ın apartman komşuları olay yerine gelerek ilk yardımı yaptı ve polisi aradı. Takan'ın oturduğu bina önüne gelen polis, beyzbol sopasını alarak konuyla ilgili inceleme başlattı ve tutanak tuttu.

Takan daha sonra 29 Mayıs Hastanesine kaldırıldı. Bir bacağı da aksayan Takan'a “Darp raporu” verildi. Takan karakola giderek ifade de verdi ve şikayetçi oldu.

Etiketler
Ahmet Takan Hastane Saldırı