Zeynep Koçak'tan yıllar sonra gelen 'aldatılma' açıklaması

Zeynep Koçak yaptığı soru cevap etkinliğinde verdiği yanıtla gündem oldu. Oğuzhan Koç tarafından aldatıldığının itirafı olarak görülen paylaşım sonrası Koçak özür diledi ve "yanlış anlaşıldım" dedi.

Zeynep Koçak'tan yıllar sonra gelen 'aldatılma' açıklaması

'Çok Güzel Hareketler Bunlar'da canlandırdığı karakterlerle beğeni toplayan ve üne kavuşan Zeynep Koçak, son dönemlerde yaşadığı değişimle magazin gündeminde yer aldı.

Bir dönem Oğuzhan Koç'la yaşadığı aşkla da tanınan Zeynep Koçak, sosyal medyada hayranlarının sorularını yanıtladı.

Hayranlarının soruları arasında yer alan 'hiç aldatıldınız mı?' sorusuna verdiği yanıt ise Demet Özdemir ile düğün hazırlığında olan Oğuzhan Koç'a gönderme olarak yorumlandı.

Zeynep Koçak'tan yıllar sonra gelen 'aldatılma' açıklaması - Resim : 1

Bir takipçisi "Hiç aldatıldın mı abla?" diye sorunca Zeynep Koçak'ın yanıtı, "Google'la" oldu.

Google'da ise "Zeynep Koçak aldatıldı mı?" sorusunun yanıtı olarak "Geçmişte sevgilisi Oğuzhan Koç tarafından aldatılan..." haberleri yer alıyor.

Zeynep Koçak'tan yıllar sonra gelen 'aldatılma' açıklaması - Resim : 2

ZEYNEP KOÇAK'TAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili çıkan haberler üzerine açıklama yapan Zeynep Koçak, Oğuzhan Koç'la olan ilişkisine atıfta bulunmadığını söyledi. "Yanlış anlaşıldığım için özür dilerim" diyen Koçak, "Bu iki insanın en güzel gününe günler kala gündemi bununla meşgul etmeyin lütfen..." ifadelerini kullandı.

Zeynep Koçak'tan yıllar sonra gelen 'aldatılma' açıklaması - Resim : 3

NE OLMUŞTU?

5 yıl önce Oğuzhan Koç ile nişanlı olan Zeynep Koçak, evlenmelerine sayılı günler kala nişanı atmıştı. Oğuzhan Koç'un 8 yıllık aşkı Zeynep Koçak'ı bir başka oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile aldattığı iddia edilmişti. Magazin basını bu iddiayı günlerce konuşmuştu.

Etiketler
Oğuzhan Koç