Davayı kazanan Johnny Depp kutlama yaptı; Hayranlarına konser verdi

Jürinin kararıyla haklı çıkan ve eski eşi Amber Heard’ten 15 milyon dolar tazminat kazanan Johnny Depp, mahkemeden bir gün sonra hayvan barınağını ziyaret etti ve sonrasında binlerce hayranına konser verdi.

Davayı kazanan Johnny Depp kutlama yaptı; Hayranlarına konser verdi

Amerikalı oyuncu Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’e açtığı 50 milyon dolarlık karalama davasını kazandı. Altı haftalık süreç boyunca ifade veren ve birbirleri hakkında çarpıcı iddialarda bulunan çiftin dava süreci Depp’in 15 milyon dolar tazminat kazanmasıyla sona erdi. Mahkemeden zaferle ayrılan Depp, davanın kapanmasından bir gün sonra binlerce hayranına konser verdi.

İngiltere, Gateshead’te gitarist arkadaşı Jeff Beck ile sahneye çıkan Depp, dava sonrası ilk defa görüntülendi. Sage Arena’da binlerce hayranına konser veren 58 yaşındaki oyuncu, bir nevi zaferini kutlamış oldu.

Depp, sahnede mahkeme ile ilgili bir yorumda bulunmazken gitarist arkadaşı Beck, “Ne sonuç ama” ifadelerini kullandı.

MÜZİĞE YÖNELİYOR

İngiliz şarkıcı “Bu adamla beş yıl önce tanıştım ve o zamandan beri gülmeyi bırakmadık. Bir albüm de yaptık. Nasıl oldu bilmiyorum ama temmuz’da piyasaya çıkacak” diyerek Depp’in kariyerindeki bir sonraki hamlesini duyurmuş oldu.

15 MİLYON DOLAR TAZMİNAT ÖDEYECEK

Karalama davasını kaybeden Heard'ün Depp'e 15 milyon dolar tazminat ödemesi kararlaştırıldı. Ancak Heard’ün avukatı Elaine Bredehoft, oyuncunun bu miktarı ödemesiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü talk show Today’e bağlanan Bredehoft'e Heard’ün bu parayı ödeyip ödemeyeceği sorulduğunda “Hayır, kesinlikle hayır” cevabını verdi.

Avukat, Heard’ün mahkemenin kararından hiç memnun olmadığını ve jürinin Depp’in tarafını tutuğunu dile getirdi. “Bugün yaşadığım hayal kırıklığını kelimelerle ifade etmem mümkün değil” diyen Heard, verilen kararın sadece kendisi için değil tüm kadınlar için büyük bir hayal kırıklığı olduğunu dile getirmişti.

Etiketler
Dolar Johnny Depp Konser