Prens Harry ve Meghan Markle İngiltere'ye geri dönüyor; Balkon buluşmasında yer almayacak

Kraliyet görevlerini bırakarak ABD’ye taşınan Prens Harry ve Meghan Markle, Kraliçe Elizabeth’in tahttaki 70. yıl etkinliği için İngiltere’ye geliyor. Ancak çift, Buckingham Sarayı’nın balkonunda çekilen geleneksel fotoğrafta bulunmayacak.

Prens Harry ve Meghan Markle İngiltere'ye geri dönüyor; Balkon buluşmasında yer almayacak

Los Angeles’ta yaşamaya başlayan ve son olarak Hollanda’ya Invictus Games için gelen Meghan Markle ve Prens Harry çifti, İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in tahttaki 70. yılı için düzenlenen Platin Jübile etkinliğine katılacak.

Ancak çiftin gelenekselleşen balkon fotoğrafında diğer kraliyet üyelerinin yanında yer almayacağı belirtildi.

2020 yılında kraliyet ailesinden ayrılmalarının ardından ilk defa resmi bir etkinliğe katılacak olan çift, çocukları Archie ve Lilibet ile İngiltere’ye gitmeye hazırlanıyor.

Prens Harry ve eşi Meghan Markle halen Sussex Dükü ve Düşesi unvanlarını taşıyor olsalar da resmi düzeydeki kraliyet görevlerine devam etmiyorlar.

2 YIL SONRA İLK DEFA GÖRÜŞTÜLER

Invictus Games etkinliği için ilk defa Avrupa'ya beraber gelen çiftin Kraliçe Elizabeth ve Prens Charles ile Windsor Kalesi'nde gizli bir görüşme yaptığı ortaya çıkmıştı. Kraliçe ile Invictus Games hakkında konuştuklarını belirten Prens Harry, “İngiltere takımı için bir sürü mesaj gönderdi. Kraliçe'nin dediklerini takımdakilere illetim. Onu görmek harikaydı. Eminim gelebilseydi o da burada bulunmak isterdi” dedi.

PRENS ANDREW DA KATILMAYACAK

Hakkında çıkan cinsel istismalar suçlamalarıya gündeme gelen Kraliçe Elizabeth’in oğlu Prens Andrew da balkon buluşmasına katılmayan isimlerden biri. Hakkında çıkan söylentileri yalanlayan Prens Andrew, resmi düzeydeki kraliyet görevlerinden men edilmişti.

Etiketler
İngiltere Kraliçe Elizabeth Saray Meghan Markle