Serdar Ortaç'tan tepki çeken 'çocuk' açıklaması: 'Kaç tane olacaktı, hep kürtaj oldular'

Serdar Ortaç, baba olmak için geciktiğini söyledi. Önceki akşam Yonca Lodi ile peş peşe Maslak 1453’teki Yeni Gazino’da sahneye çıkan Ortaç, konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Serdar Ortaç'tan tepki çeken 'çocuk' açıklaması: 'Kaç tane olacaktı, hep kürtaj oldular'

Çocuk sahibi olmak için geciktiğini söyleyen Ortaç, tepki çeken açıklamalarda bulundu. Muhabirlerin “Peki şimdiye kadar hiç böyle bir imkân ya da düşünceniz olmadı mı?” sorusuna, Ortaç'ın yanıtı şöyle oldu:

“Kaç tane olacaktı, hep kürtaj oldular... Yazık...” Şarkıcı, “Peki bu kürtajı tercih edenler arasında ünlü isimler de var mı?” sorusunu ise “Var. Kaç tane oldu. İstemediler. Gençlerdi. Onlar da haklı, bir şey diyemiyorum.”

Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan ile ilgili yöneltilen soruları ise yanıtlamak istemedi ve “Bana ondan bahsetmeyin. Bütün borçlarımı ödedim, lanet olsun. Yarasın... Allah nasıl yaratacaksa... 8 senelik kocasının evine haciz koyduran kadına, o paralar nasıl yarayacaksa yarasın. Bırakın yaram kanasın” diye konuştu.

SERT TEPKİ GELDİ

Serdar Ortaç’ın bu açıklamalarına çok sert tepki geldi. Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, “Bu nasıl leşlik. Yalnızca erkekler cevabını versin bu açıklamanın. Türkiye'de doğru düzgün erkek de çok çünkü. Nasıl talihsiz bir açıklama. Hala çatal fırlatabileceğini sanıyor.” ifadelerini kullandı.

ÇOCUK İSTEYEN BENDİM!

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan “Keşke bir çocuğum olsaydı” diyor musunuz? sorusuna şu yanıtı vermişti: Keşke çocuğum olsaydı ve bunu yıllar evvel yapsaydım. Her gün bunu kendime söylüyorum. Çocukları ezelden beri çok severim. Kesin 3 ya da 5 çocuğum olurdu. Serdar’la evliliğimde hayatımız çok tempoluydu. Çocuk isteyen de sadece bendim. Ama ben de yaşlanıyorum. O zaman çocuğum olsaydı şimdi 8 yaşında olacaktı.

Etiketler
Maslak Serdar Ortaç Konser Kürt