Teoman'dan orman yangınlarıyla ilgili şaşırtan cevap

Ünlü şarkıcı Teoman, geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere takıldı. Gazetecilerle konuşan şarkıcı, "Yardım konseri düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği cevapla şaşırttı.

Teoman'dan orman yangınlarıyla ilgili şaşırtan cevap

Bebek'te görüntülenen rock müziğin başarılı ismi Teoman, önceki gün arkadaşlarıyla bir mekanda bir araya gelerek hasret giderdi. Muhabirlerle konuşan sanatçı, konserlerin başladığı için mutlu olduğunu ifade etti.

"ÖYE BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUM"

Teoman, "Yaşanan yangınlardan dolayı yardım konseri düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği "Hayır öyle bir şey düşünmüyorum" cevabıyla şaşırttı.
53 yaşındaki ünlü şarkıcı, daha fazla soru almayarak aracına bindi ve hızla bulunduğu yerden uzaklaştı.

Öte yandan geçtiğimiz ay pandemi nedeniyle ayrı kaldığı sahnelere 15 Temmuz'da Denizli konseriyle döneceğini söyleyen Teoman, "Yarı kapasite ile sahnelere başlayacağım. Harbiye Açıkhava'da dört tane konserimiz olacak. Bu dönemde ne kadar konser verirsek o kadar iyi diye düşünüyorum" şeklinde konuşmuştu.

"ALDIĞIMIZ PARADA FERAGAT EDİYORUZ"

Sahne ücretlerinde indirime gittiklerini belirten Teoman, müzisyenlerin yaşadığı sıkıntılara değinmişti: "Kendi aldığımız paradan feragat ediyoruz. Orkestramız normal paraları alıyor. Müzisyen arkadaşlarımız kazansın bizim için önemli değil. Müzisyenler o kadar zor durumda ki biz şarkıcılar şikayet etmeyelim."

Teoman, "Müzik sektörünün keyfi yok. Online konserler veriyorum. Bu süreçte yapabildiğimizi yapmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Yazları genellikle Bodrum'da geçiren ünlü şarkıcı, tatil planlarının sorulması üzerine, "Bu sene bir yere gidesim yok. Bir süre daha buralardayım." demişti.

Etiketler
Teoman Konser Orman yangınları Yangınlar