Kerem Bürsin tepkiler üzerine özür diledi

Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı'nın başrol oyuncusu Kerem Bürsin, dizideki partneri Hande Erçel ile yaptığı canlı yayında maske takmayanlara sert çıkmıştı. Gelen tepkiler üzerine Kerem Bürsin özür diledi.

Kerem Bürsin tepkiler üzerine özür diledi

Ekranların sevilen dizi çiftlerinden Hande Erçel ile Kerem Bürsin, önceki gün sosyal medyada canlı yayın düzenledi.

Takipçilerinin yoğun ilgi gösterdiği canlı yayında Kerem Bürsin’in sözleri dikkat çekti. Hande Erçel ile birlikte takipçilerine seslenen Bürsin, “Bir mesaj verebilir miyiz? Kafelere gidiyorsunuz ve maskeleri çıkarıyorsunuz ya affedersiniz de salaksınız! I’m sorry salaksınız. Ailelerinizi, insanları bir düşünün” dedi.

"ÖZÜR DİLERİM"

Maske takmayanları eleştiren Kerem Bürsin, kendisine gelen tepkilerin ardından Twitter hesabından açıklama yaptı.

"Herkese selamlar. Dün canlı yayında yaptığım bir açıklama vardı ve maalesef ve kullandığım bir kelime yüzünden o başka bir şey oldu o yüzden kabul ediyorum salak kelimesini kullanmak doğru bir tercih değildi hoşta değildi hatta yanlıştı. Bu yanlışım için özür dilerim.

Kullanabileceğim başka bir kelime de olabilirdi. o yüzden özür dilerim. Ama biliyoruz ki bir pandemi sürecindeyiz son bir yıldır kimse için kolay geçmiyor ve bunu önleyecek ve bu riski azaltabilecek bildiğimiz bir şey var o da bir maske takmak. Şu an günlük vakasında dünya sıralamasında ilk sıradayız ve bu da hoş değil.

Eğer ki sosyalleşeceksek bir kafeye bir restorana herhangi bir sosyal etkinliğe gideceksek o zaman maske takmamız sorumluluk almamız demek. Bu virüsün riskini azaltmak demek. Setler diye soracaksınız.

Setlerde maalesef oyuncular sahnedeyken maske takmıyor çünkü senaryolarımız ona göre yazılmıyor. Ama her türlü önlem alınmaya çalışılıyor Mesela sahne aralarında hep maskeliyiz.

Ekibimiz hep maskeli. Her gün test oluyoruz. O test sonuçlarına göre ya sete çıkıyoruz ya çıkmıyoruz. Dezenfektanlar her yerde ama ona rağmen bizim setimizde bu hafta 5 pozitif vaka çıktı.

Büyük bir riske giriyoruz yarın öbür gün ben de pozitif olabilirim partnerim de pozitif olabilir herhangi biri ekip arkadaşlarımdan biri de pozitif olabilir. Lütfen yanlış anlaşıldığım için özür dilerim ama en önemlisi maskeleri takalım lütfen."

Etiketler
Kerem Bürsin FOX TV Hande Erçel