Ümit Karan'dan yıllar sonra gelen Survivor itirafı

Menemenspor Teknik Direktörü Ümit Karan, yıllar önce katıldığı Survivor programıyla ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

Ümit Karan'dan yıllar sonra gelen Survivor itirafı

Menemenspor Teknik Direktörü Ümit Karan, yıllar önce katıldığı Survivor programıyla ilgili "Adada insanın psikolojisi bozuluyor.

Temizlik zaten hiç yok. Denizde yıkanmaya çalışıyorsun. Bizim dönemimizde ada yaşantısı vardı. Adada beni en çok zorlayan açlık oldu." dedi.

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Menemenspor'un teknik direktörü Ümit Karan, Kızılay İzmir Şubesi'nce düzenlenen etkinlikte gençlerle biraraya geldi. Kendisi için en özel stadın Barcelona Nou Camp Stadı olduğunu belirten Karan, "Ben dokuz yaşındayken o stada seyirci olarak gittim.

Tribünün en üst kısmından izledim. Aşağıya bakınca korkuyordum o statta. Orada hayal kurdum. Bir gün gelip bu statta futbol oynayacağım diye. Yıllar sonra o stada gelip, gol attım. İlk Türk golcüydüm Nou Camp'ta gol atan. Benim için çok önemlidir" dedi.

‘Maça çıkmadan üç kere formamı öperdim’

Her futbolcu gibi kendisinin de bir totemi bulunduğunu anlatan Ümit Karan, "Totemsiz futbolcu yoktur. Ben sağ ayakla çıkardım sahaya. Maça çıkmadan üç kere formamı öperdim. Son maçta giydiğim kramponla gol attıysam, bir sonraki maça yine onu giyiyordum. Aksi olursa değiştiriyordum. O hafta iyi bir performans gösterdiysem hafta başından itibaren hangi restorana gittiysem veya ne yaptıysam aynısını yapıyordum" diye konuştu.

'Adada beni en çok zorlayan açlık oldu'

Bir televizyon kanalında yayınlanan yarışmaya da katılan Karan, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Adada insanın psikolojisi bozuluyor. Temizlik zaten hiç yok. Denizde yıkanmaya çalışıyorsun. Tuzlu su zor. Şimdi biraz daha kolaylaştı. İnsanlar şu an daha çok yarışıyorlar. Bizim dönemimizde ada yaşantısı vardı. Adada beni en çok zorlayan açlık oldu."

Etiketler
Survivor Ümit Karan