250 bin TL'lik saat krizinde Berk Oktay'dan Merve Şarapçıoğlu'na şaşırtan yanıt

Merve Şarapçıoğlu, eski eşi Berk Oktay’a düğün hediyesi olarak takılan saati geri istedi. İddiaya göre; ünlü oyuncu, şimdiki değeri yaklaşık 250 bin TL olan Rolex’i çöpe attığını söyleyerek kafa karıştırdı.

250 bin TL'lik saat krizinde Berk Oktay'dan Merve Şarapçıoğlu'na şaşırtan yanıt

Eski eşler Merve Şarapçıoğlu ve Berk Oktay arasında sular durulmuyor... İki yıllık boşanma davaları Şubat 2020'de biten ikili, birbirleri hakkında demediklerini bırakmadı.

'PARA AVCISI' İMASI!

Ünlü oyuncunun boşanırken kendisinden habersiz evdeki su sebilini bile aldığını iddia eden avukat Şarapçıoğlu, Berk Oktay için 'para avcısı' imasında bulunmuştu.

Berk Oktay'ın, boşanırken mahkemeye verilen dilekçede, birlikte çıkılan tatilleri bile fatura ettiği öne sürüldü. Oktay, bu iddialar karşısında "Gülüp geçiyorum" demekle yetinmişti.

Takvim gazetesinin haberine göre; Merve Şarapçıoğlu'ndan yeni bir hamle geldi. Avukatları aracılığıyla düğünde ailesinin Berk Oktay'a taktığı saati geri isteyen Şarapçıoğlu'nun, hiç beklemediği bir cevap aldığı iddia edildi.

Genç kadın, "Haksız zenginleşmeye konu olan bir hediyedir ve zaten hukuken de iade edilmesi gerekir" diyerek, söz konusu saatin iadesini istedi.

"SAATİ ÇÖPE ATTI"

Oktay ise avukatı aracılığıyla Merve Şarapçıoğlu'nun avukatına, "Berk Bey saati çöpe attığını söylüyor, dolayısıyla da iadesi mümkün görünmüyor" yanıtını verdi.

SERTİFİKASI ELİNDE

Genç kadın, eski eşinin bugünkü değeri yaklaşık 250 bin TL olan saati çöpe attığını söylemesi karşısında büyük şok yaşadı.

Bu arada sertifikası halen ailesinde olan Merve Şarapçıoğlu, saatin iadesi için mahkemeden yazılı talepte bulunmayı planlıyor.

Etiketler
Berk Oktay