Tamer Karadağlı ve sevgilisi Iraz Yıldız'dan arabada aşk pozu

Oyuncu Tamer Karadağlı ile kendisinden 30 yaş küçük sevgilisinin aşkı sosyal medyaya da yansıdı. İlişkilerinin ortaya çıkmasıyla aşklarını göz önünde yaşayan çiftten Iraz Yıldız, Instagram hesabından aşklarını ortaya koyan bir pozlarını paylaştı.

Tamer Karadağlı ve sevgilisi Iraz Yıldız'dan arabada aşk pozu

Çocuklar Duymasın dizisiyle yıldızı parlayan 53 yaşındaki Tamer Karadağlı, bir süre önce 23 yaşındaki Iraz Yıldız ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin aşkı geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda görüntülenmeleriyle ortaya çıktı.

Arabada aşkı pozu verdiler

Genç piyanist Iraz Yıldız, önceki gün Tamer Karadağlı'nın aracında çektiği fotoğrafı Instagram'ında paylaştı. İkilinin mutluluğu, fotoğrafa böyle yansıdı.

Sevgilisinin çektiği pozu paylaşmıştı

Ünlü oyuncu aralık ayında sevgilisinin çektiği bir pozu Instagram hesabından yayınlayarak aşkını ilan etmişti. Sahil kenarında otururken telefonuyla uğraşan Karadağlı'nın o hallerini gören Yıldız, telefonuna sarılmış ve sevgilisinin fotoğrafını çekmişti. Fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayan Karadağlı, "Denize bakmak varken bu adam niye telefona bakar ki" diyerek Iraz Yıldız'ı etiketlemişti.

Tamer Karadağlı ve sevgilisi Iraz Yıldız'dan arabada aşk pozu - Resim : 1

Etiketler
Instagram Tamer Karadağlı Karadağ