Sadakatsiz'de olay yaratan gelişme: Başrol oyuncusu diziden ayrılıyor mu?

Kanal D'nin Çarşamba akşamlarına damga vuran "Sadakatsiz'in başrol oyuncusu diziden ayrılıyor" iddiası sosyal medyayı karıştırdı.

Sadakatsiz'de olay yaratan gelişme: Başrol oyuncusu diziden ayrılıyor mu?

Kanal D'nin Çarşamba akşamlarına damga vuran "Sadakatsiz'in başrol oyuncusu diziden ayrılıyor" iddiası sosyal medyayı karıştırdı.

BBC yapımı olan Doctor Foster dizisinin Türkiye uyarlaması olan Sadakatsiz'de başrol oyuncusunun senaryo gereği diziden ayrılacağı belirtiliyor. Konuya ilişkin yapımcıdan henüz bir açıklama yok. Ancak sosyal medyada tartışmalar çoktan başladı.

Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz, her hafta Çarşamba günü yayınlanıyor. Yayınlanmaya başladığı ilk günden beri izleyicileri ekran başına kilitleyen diziyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Başrollerinde Caner Cindoruk ve Cansu Dere gibi isimlerin olduğu Kanal D dizisi Sadakatsiz'in yarın akşam yayınlanacak 17. bölümü büyük heyecanla beklenirken son yayınlanan fragmanın ardından Derin diziden ayrılıyor mu sorusu akıllara geldi.

Orijinal hikâyeye sadık bir şekilde ilerleyen dizide önümüzdeki bölümlerde Melis Sezen'in canlandırdığı Derin karakterinin veda edeceği iddia edildi.Burak Sergen, Gözde Seda Altuner ve Taro Emir Tekin gibi isimlerin de oyunculukları ile renk kattığı dizide Melis Sezen'in 3 bölüm sonra diziye veda edeceği konuşuluyor.

Sadakatsiz 3 Şubat Çarşamba yayınlanan son bölümde Derin ve Volkan'ın evindeki polisler seyircinin kafasını karıştırdı ve o sahneyi izleyenler polisler orada ne arıyor sorusunu sordu.
Evde olaylardan 20 gü sonra neler yaşandığı da henüz kimse bilmiyor. Derin'in Volkan'la ilgili yazdıklarını polis buldu ve Volkan'ın Derin'i öldürmek istediği ortaya çıktı.

SADAKATSİZ 17. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Derin'in yemek masasında Ali'nin kendisine verdiği beklenmedik cevabı karşısında sinir krizine girmesi ve Volkan'ın bunu görmesi Sadakatsiz yeni bölüm fragmanına damga vurdu. Dayanamayan Ali, çareyi annesini aramakta buluyor.

Asya oğluna yapılanları duyunca Ali'yi yanına alacaktır. Yayınlanan 2. fragmanda ise Derin ve Asya'nın yüzleştiği sahneler görülüyor.

Etiketler
Kanal D