Acun Ilıcalı'nın kızı mı: Survivor'da Batuhan'ın 'Melisa' diye bağırdığı isim kim çıktı?

Aşk-ı Memnu’da Bülent Ziyagil karakteri ile tanıdığımız Survivor Batuhan Karacakaya kazandığı her oyundan sonra ‘Melisaaa!” diye bağırmasıyla dikkat çekiyor. Karacakaya’nın ‘Melisaaa’ diye bağırdığı kişi izleyenler tarafından tarafından merak ediliyor.

Acun Ilıcalı'nın kızı mı: Survivor'da Batuhan'ın 'Melisa' diye bağırdığı isim kim çıktı?

Posta Gazetesi’nin haberine göre, Survivor 2021’in yakışıklı yarışmacısı Batuhan Karacakaya, sezonunun en dikkat çeken yarışmacılarından birisi. Batuhan Karacakaya yarışmadaki her oyundan sonra 'Melisaaa!' diye bağırmasıyla dikkat çekiyor.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa'ya seslendiğini düşünürken, bazıları da sevgilisi olduğunu düşündü. Ancak Melisa aslında bambaşka biri. 2021 Survivor ünlüler takımında mücadele eden Batuhan Karacakaya, yarışları kazanınca sürekli 'Melisa!' diye bağırıyor.

Batuhan'ın bu hareketi, Survivor izleyicilerinin dikkatini çekti. Hayranları da ufak bir araştırmaya girdi ve Melisa bulundu.

Aşk-ı Memnu’da Bülent Ziyagil karakteri ile tanıdığımız Batuhan Karacakaya'nın Melisa'sı kim ortaya çıktı. Melisa, Batuhan Karacakaya'nın kız kardeşi. Melisa, sosyal medya hesabından abisine bol bol destek veriyor, paylaşım yapıyor.

Acun Ilıcalı'nın kızı mı: Survivor'da Batuhan'ın 'Melisa' diye bağırdığı isim kim çıktı? - Resim : 1

Etiketler
Survivor Acun Ilıcalı