Oryantal Didem'in kıyafeti sosyal medyanın gündeminde

Yıllar sonra İbo Show'a çıkan Oryantal Didem'in kıyafeti sosyal medyanın gündemine oturdu. Dansöz kıyafeti giymeyen Didem'i görenler "Ekranda kıyafet sansürü mü var?" yorumunda bulundu.

Yıllar sonra İbo Show'a çıkan Oryantal Didem'in kıyafeti sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dansöz kıyafeti giymeyen Didem'i görenler "Ekranda kıyafet sansürü mü var?" yorumunda bulundu.

Yıllar sonra ekrana dönen İbo Show'un son bölümünde konuklar arasında Oryantal Didem de vardı. 2009 yılında yayınlanan İbo Show'da dansöz kıyafetiyle dans eden Didem'in, yıllar sonra çıktığı programda giydiği siyah ve baştan sona kapalı kıyafet sosyal medyanın gündemine oturdu.

Didem'in kıyafetini gören birçok kişi "Ekranda kıyafet sansürü mü var?" yorumunda bulundu.

KIYAFET YASAĞINA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Oryantal Didem Kınalı, 7 yıl önce oryantallerin kıyafetleri yüzünden televizyonlarda dans etmelerinin yasaklandığını söylemişti. Show TV’de Çağla Şikel ve Alişan’ın sunuculuğunu üstlendiği Her Şey Dahil programına konuk olan Didem Kınalı, oryantallere kıyafetleri yüzünden ekran yasağı getirildiğini iddia ederek yetkili isimlere tepki göstermişti.

Kınalı, "Eğer Türkiye oryantal dansını izlemek istemiyorsa, hiç görme dahi istemiyorsanız, ben Türk’üm ve dans etmek istiyorum. O zaman bizi ayırın o zaman Türk olmayalım Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı cumhuriyetini yaşamayacaksak özgürlüğümüzü yaşamayacaksak istediğimiz dansı yapamayacaksak o zaman gidelim biz yurt dışında yaşayalım. O zaman Türk olmayalım ne yapalım?” ifadelerini kullanmıştı.