Sadakatsiz'den Yasak Elma'ya ters köşe

FOX TV'nin dizisi Yasak Elma'dan Kanal D'nin dizisi Sadakatsiz'e yapılan Barış Kılıç transferi şaşırttı. Herkes Barış Kılıç'ı yeniden Yasak Elma'ya beklerken ters köşe yapıldı.

Sadakatsiz'den Yasak Elma'ya ters köşe

Yasak Elma dizisinin izleyenleri büyük şok yaşayacak. Son zamanlarda sürekli olarak oyuncu değişikliğiyle gündeme gelen diziye, Ender'in eşi Kaya karakterine hayat veren Barış Kılıç yeniden bekleniyordu. Barış Kılıç ile ilgili ortaya çıkan gerçek sosyal medyayı salladı.

Yasak Elma'ya dönmesi beklenen yakışıklı oyuncunun yeni dizi haberi, Yasak Elma hayranlarını çok üzdü. Dizinin ve oyuncunun hayranları, yakışıklı ismin diziye dönmesini iple çekerken ortaya çıkan bir haber bu beklentiyi sonlandırdı.

Dizide Şevval Sam'ın canlandırdığı Ender karakterinin eşi olarak yer alan Kaya'yı dizi takipçileri çok yakıştırıyor ve tekrardan ekranlarda bir arada görmek istiyordu. Fakat bu ihtimal ortadan kalktı.

Barış Kılıç, seçimini Sadakatsiz'den yana kullandı. Yakışıklı oyuncu Kanal D'nin yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kıran dizisi Sadakatsiz kadrosuna katıldı.

Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un oynadığı fenomen dizide Barış Kılıç'ın nasıl bir karakter ile seyirci karşısına çıkacağı şimdiden merak konusu oldu.











Etiketler
FOX TV Kanal D Yasak Elma