Tuğçe Işınsu'nun 'tılsımlı kitabı' sosyal medyada olay oldu

'Tılsımlı kitap' tartışmasıyla yeniden gündeme gelen Tuğçe Işınsu, bir anda sosyal medyanın yeni gündemi oldu.

Tuğçe Işınsu'nun 'tılsımlı kitabı' sosyal medyada olay oldu

'Tılsımlı kitap' tartışmasıyla yeniden gündeme gelen Tuğçe Işınsu, bir anda sosyal medyanın yeni gündemi oldu.

Spiritüel danışman ve yazar Tuğçe Işınsu, son kitabı Hiç'likten gelen güç için yaptığı tanıtım ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Daha önce yazdığı kitaplarla en çok satanlar listesine girmeyi başaran Tuğçe Işınsu, Okan Bayülgen'in hazırlayıp sunduğu Tv 100'de yayınlanan Uykusuzlar Kulübü'ne de konuk olmuştu.

Işınsu'nun Türkiye'nin gündemine oturma sebebi ise kitabının 'tılsımlı' olduğunu ileri sürmesi. Yazara göre enerji kitabı olan Hiç'likten gelen güç, kişiyle özel bir enerji bağı kuruyor ve uyumlanma özelliği ile bağlanıyor. O nedenle kitabı satın alan kişi ile arasında büyük bir bağ oluşuyor ve kişi ile kitap arasında kalıyor.

Yazarlar gündeme getirdi

Tuğçe Işınsu'nun kitabı hakkında söylediklerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından bir anda viral olan ifadeler neredeyse tüm yazarların diline dolandı.

Tuğçe Işınsu'nun 'tılsımlı kitabı' sosyal medyada olay oldu - Resim : 1

Oyuncu Celil Nalçakan "Aşırı tılsımlı bir kitap! Tavsiye ederim" notuyla kendi kitabını paylaşarak göndermede bulunurken, Can Yılmaz ise önce kitaplarının tılsımlı olmadığını söyledi.

Tuğçe Işınsu'nun 'tılsımlı kitabı' sosyal medyada olay oldu - Resim : 2

Ardından bir paylaşım daha yapan Yılmaz, "Dün gece düşündüm de, benim kitaplarda da tılsım var demeye karar verdim. Kitapların her birinde tılsım var, her eve en az 5 kitap alınırsa o evin doğalgaz faturası %14-17 arası azalır. Elektrik faturasında % 8-10, Su faturalarında % 16 indirim olacaktır. 5 kitap şart, 4 olmaz" iddiasında bulunarak esprili bir dille olayı eleştirdi.

Spor hukukçusu Aysu Melis Bağlan da yine kendi kitabı olan "Anne ben şike mağduru muyum?" görseli ile "Tılsımlı mı demek istediniz?" notunu paylaştı.

"Enerji kitabı ve tılsımlı"

Yazar Tuğçe Işınsu'nun bu kadar gündeme gelmesini sağlayan videoda ilginç ifadeler yer alıyor. Kitabı satın alan kişinin enerjisine uyumlandığını ileri süren Işınsu, "Rafta kimlerin elleri dokunduğu göz attığı önemli değil. Kargocu dokunuyor, önemli değil. Siz sahip olduktan sonrasında başka bir kişiye devredilemez. Çünkü enerjiye uyumlanma özelliği olan bir kitap. Bir enerji kitabı ve tılsımlı. Başkasına ayrıca hediye olarak alabilirsiniz. Bir evde kaç kişi varsa o kadar kitap alınacak anlamına geliyor. Zaten çok ucuz" diyor.

Tuğçe Işınsu'nun 'tılsımlı kitabı' sosyal medyada olay oldu - Resim : 3

Tuğçe Işınsu kimdir?

Spiritüel (Tinsel) danışman ve yazar olarak kendisini tanımlayan Tuğçe Işınsu 13 Ocak 1977 tarihinde İstabul'da dünyaya geldi. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Feyziye Mektepleri Vakfı Özel Işık Lisesi ve ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'ni bitiren Işınsu 43 yaşında.

Üniversite eğitiminin ardından kısa sürelerle öğretmenlik, reklam yazarlığı, bilgi destek ve yaratıcı yönetmenlik gibi alanlarda çalışan Işınsu daha sonra spiritüel danışman olarak çalışmaya başladı. Özellikle renkler, burçlar, isim analizi gibi konularda çalışmalar yapan Işınsu aynı zamanda 'Angel Touch' olarak bilinen melek terapisi yapmaya başladı.

Okan Bayülgen'in programlarına zaman zaman katılan Tuğçe Işınsu, melek terapisinin dünyanın en gelişmiş terapisi olduğunu savundu. Simge bilim ve havas konularında da eğitimler aldığını ifade eden Işınsu aynı zamanda yazarlık yapmaya başladı. Işınsu'nun 7 tane kitabı bulunuyor.

Tuğçe Işınsu’nun Kitapları

Biz Tatlı Cadılar

Onu Baştan Çıkar

Aşk Ve Cazibe Akademisi

Melekler Ve Dünyanın Kurtuluşu

Onu Kendine Aşık Et

Aşk Kartları

Hiç'likten Gelen Güç