Temizlik Benim İşim yarışmasının ilk hafta birincisi kim oldu?

Kadir Ezildi'nin sunduğu Temizlik Benim İşim programında ilk hafta sonuçlandı. Temizlik Benim İşim'in 23 Ağustos'ta yapılan finalinde kazanan isim Nuran Ayaz oldu.

Temizlik Benim İşim yarışmasının ilk hafta birincisi kim oldu?

Kadir Ezildi'nin sunduğu Temizlik Benim İşim programında ilk hafta sonuçlandı. Temizlik Benim İşim'in 23 Ağustos'ta yapılan finalinde kazanan isim belli oldu. Nuran Ayaz isimli yarışmacı haftanın birincisi olarak 10 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Temizlik takıntısı olan ve bu takıntısı yüzünden televizyon programına çıkan Kadir Ezildi, kısa sürede sosyal medyada popüler isimlerden biri olmayı başarmıştı. Ezildi artık Temizlik Benim İşim'in sunucusu.

Temizlik Benim İşim 19 Ağustos'ta yayınlanmaya başlandı. Yarışmanın ilk haftasının finali ise 23 Ağustos'ta gerçekleşti. Temizlik Benim İşim yarışmasının birincisi Seda isimli yarışmacının yarıştığı finalin sonunda açıklandı.

Temizlik Benim İşim yarışmasının ilk hafta birincisi kim oldu? - Resim : 1

Temizlik Benim İşim programı ilk hafta yarışmacıları ve aldıkları puanlar şöyle;

5. Coşkun Güler (Con) 7 puan

4. Mahsuni Baylan 8 puan

3. Başak Başak 12

2. Sedanur Şimşek (açıklanmadı)

1. Nuran Ayaz 18

TEMİZLİK BENİM İŞİM YARIŞMASI FORMATI

Temizlik Benim İşim Yarışması ve Ödülü Temizlik yarışması olarak Fox Tv ekranlarına gelecek olan Temizlik Benim İşim yarışma programında her hafta 5 yarışmacı yarışıyor. Hafta boyunca 5 adet kirli evi en iyi şekilde temizleyen yarışmacılar puan alıyorlar. Kirli evin sahibi ile de iyi anlaşması gereken yarışmacıları zorlu bir süreç bekliyor. Tüm hafta temizlik yapan yarışmacılar arasından biri birinci seçiliyor ve 10.000 TL ödül alıyor.

TEMİZLİK BENİM İŞİM YARIŞMASI BAŞVURU

Temizlik Benim İşim Başvuru Formu Temizlik Benim İşim yarışma programına hem yarışmacı olarak hem de kirli evin sahibi olarak başvuruda bulunabilirsiniz. 2 şekilde yapılacak olan başvurular aynı form üzerinden gerçekleşiyor. Başvuru formunda kişisel bilgileriniz, fotoğrafınız ve temizlik konusunda olan iddianız yer alıyor. Başvuru formunuzu eksiksiz doldurmanız gerekiyor.

Titiz yarışmacı olarak başvuru yapıyorsanız bu formu doldurmanız gerekiyor. Kirli evi olan ev sahibi ise daha farklı bir form dolduruyor ve evinin ne kadar kirli olduğunu formda bildiriyor. Başvuru formları Fox Tv’nin resmi intenet üzerinde yer alıyor.

Etiketler
Ağustos