Beren Saat gözyaşlarını tutamadı

Sık sık eşi Kenan Doğulu'dan boşanacağı haberleriyle gündeme gelen Beren Saat, dün gözyaşlarını tutamadığı bir paylaşımda bulundu

Beren Saat gözyaşlarını tutamadı

Uzun zamandır boşanacağı konuşulan oyuncu Beren Saat, sabaha karşı yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı.

Beren Saat haziran ayında kaybettiği yakın dostu fotoğraf ve video sanatçısı Aykut Cömert'in çektiği videosundaki bebekle poz vererek arkadaşını bir kez daha andı.

'BU GECE BEBEĞİNİ ALDIM'

Elinde gelin bir bebekle selfie çekilen Beren Saat, yaptığı paylaşımın altına geçen haziran ayında hayatını kaybeden fotoğraf ve video sanatçısı Aykut Cömert'i etiketleyerek İngilizce olarak "I got your doll tonight" (Bu gece bebeğini aldım) notunu düştü.

Beren Saat gözyaşlarını tutamadı - Resim : 1

'YILDIZLARLA BENİM İÇİN DANS ET'

Oyuncu, 10 yıllık dostu Aykut Cömert, 6 Haziran'da kanserden vefat etmişti.

Beren Saat dostu Aykut Cömert'in ölümünün ardından ise şu paylaşımda bulunmuştu:

''Çok arkadaş ediniyor insan hayat boyu ama zekadaş bulmak zor. Uğultunun ortasında tek bir cümleyle hayatına ışık tutanı bulmak çok zor. En karanlıklarına kaçtığında yargılamadan seninle orada sessizce duranı, hatta sana kahkaha attıranı bulabilmek neredeyse imkansız. Bu coğrafyada kadını, kimliği meselesi yapan artist olmak... Seni özlemek hiç bitmeyecek canım arkadaşım. Yıldızlarla benim için de dans et.''

Öte yandan, Aykut Cömert'in cenazesinde Beren Saat ile Belçim Bilgin gözyaşlarını tutamamış. Cenaze töreni boyunca ağlamışlardı.

Gözyaşlarının sel olduğu cenazede Kenan Doğulu’nun eşini bir an bile yalnız bırakmaması dikkat çekmişti.

Beren Saat gözyaşlarını tutamadı - Resim : 2

Etiketler
Beren Saat Kenan Doğulu