Seksenler'in Şahin'i Ceyhun Fersoy trafik kazasında yaralandı

Ceyhun Fersoy, Samsun'a doğru giderken bir tıra arkadan çarpan Baş Belası adlı tiyatro ekibini taşıyan minibüste yer alıyordu. Yaralanan kişiler arasında Seksenler'in Şahin'i Ceyhun Fersoy da yer alıyor.

Seksenler'in Şahin'i Ceyhun Fersoy trafik kazasında yaralandı

Ceyhun Fersoy'un sağlık durumu Amasya - Çorum kara yolu üzerinde gerçekleşen kaza sonrası merak edildi. Feci kazada ünlü oyuncunun meslektaşları Burak Topçu, Tolga Güleryüz ve Özgür Karataş hayatını kaybetti. Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy da yaralandı. İşte Ceyhun Fersoy'un sağlık durumu ve ayrıntılar...

CEYHUN FERSOY KİMDİR?

Ceyhun Fersoy, 10 Nisan 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Ceyhun Fersoy ilk, orta ve lise eğitimini İsviçre, Fransa ve İstanbul'da tamamladı. E

Eğitimini 2000-2001 yıllarında TÜRVAK Sinema Televizyon Eğitim Merkezi Yapım Yönetim Bölümünde sürdüren Fersoy, eğitimine 2005-2006 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi ActorStudio'da devam etti. 2005 yılında BKM Atölye çalışmalarına katılan genç oyuncu, rol aldığı BKM yapımı 'Bir Demet Tiyatro' dizisindeki performansıyla beğeni topladı. Bir Demet Tiyatro'nun yanı sıra Ana Kuzusu, Kurtlar Vadisi, İki Aile dizileri ile Neşeli Gençlik filminde ve Çocuklar Duymasın'da rol aldı.

Son olarak, Seksenler dizisinde oynadı. Ayrıca Şoray Uzun'la beraber 2012 Avrupa Kupası maçları sırasında TRT 1'de Saha Dışı isimli komedi programını hazırlayıp sunmuştur. Seksenler dizisinden rol arkadaşı Begüm Öner ile evlenmiştir.

CEYHUN FERSOY SAĞLIK DURUMU NASIL?

Ceyhun Fersoy, Seksenler dizisinde canlandırdığı Şahini karakteriyle biliniyor.

Uzun süredir komedi filmleri ve tiyatrolarında yer alan Ceyhun Fersoy, Amasya - Çorum kara yolundaki kazanın ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Etiketler
Tiyatro Samsun Ordu Şile