İstanbul, kasımda etkinliğe doyacak

İstanbulluları kasım ayı boyunca şehrin dört bir yanında konserden tiyatroya 300’den fazla ücretsiz etkinlik bekliyor.

İstanbul, kasımda etkinliğe doyacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbulluları kasım ayında 13 kültür merkezinde 300’den fazla etkinlikle buluşturacak. İBB Kültür Dairesi Başkanlığı’na bağlı kültür merkezlerinde sezon başladı. Kentin etkinlik merkezlerine uzak semtleri, kasım ayında konserler, atölyeler, tiyatrolar ve dans gösterilerini kapsayan 300’den fazla etkinlikle ücretsiz olarak buluşacak.

Fatih, Başakşehir, Güngören, Arnavutköy, Esenler, Bakırköy, Bahçelievler, Sancaktepe, Sultanbeyli, Ümraniye Kartal, Tuzla ve Şile’de yer alan merkezler, İstanbullular için kültür ve sanatı daha erişilebilir hale getirecek.

Kasım ayında 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ne özel saygı konserlerinin yer alacağı kültür merkezleri aynı zamanda İBB Kent Orkestrası, Yonca Lodi, Babazula, Soner Olgun, Birkan Nasuhoğlu, Apolas Lermi, Mine Mucur & Nebi Birgi, Nev, Melis Fis, Ferda Anıl Yarkın, Ceren Gündoğdu, Bora Duran, Kolpa, Koliva, Ümit Sayın, Ezgi Aktan gibi isimleri ağırlayacak. Tiyatroseverler ise ‘Bir Delinin Güncesi’, ‘Leonce ile Lena’, ‘Erkek Aklı Oksimoron’, ‘Macbeth Mutfakta’ gibi yetişkin oyunları ile ‘Canım Kardeşim Benim Uzaylılar Mı Geldi?’, ‘Neşeli Dişler’, İBB Şehir Tiyatroları oyunu ‘Karagöz Çiftlik Bekçisi’, ‘Alis Harikalar Diyarında’ gibi çocuk oyunlarını izleyebilecek. Müze Gazhane’den İstanbul kitapçılarına, İBB kütüphanelerinden, restore edilerek İstanbulluların kullanımına kazandırılan tarihi yapılara kadar şehrin dört bir yanında yer alacak etkinliklerin programı İBB Kültür Sanat sosyal medya hesapları ve ‘kultursanat.istanbul’ adresinden incelenebilir.

Etiketler
İstanbul Konser Lula Tiyatro