Taylor Swift, 64 yıllık rekoru kırdı

Şarkıcı Taylor Swift, yeni albümü "Midnights"tan on şarkının bir hafta içinde Billboard Hot 100 listesinde ilk 10'a girmesiyle müzik tarihine geçti.

Taylor Swift, 64 yıllık rekoru kırdı

Albümün ilk parçası "Anti-Hero" 1 numaraya yerleşirken ilk beşe giren şarkılar arasında "Lavender Haze", "Maroon", "Snow on the Beach" ve "Midnight Rain" oldu.

Bu şarkıları da albümdeki "Bejeweled", "Question...?", "You're On Your Own, Kid", "Karma" ve "Vigilante S--t" parçaları takip etti.

Billboard'a göre Swift bu başarıya ulaşan ilk şarkıcı oldu. 32 yaşındaki sanatçı ayrıca Drake ve Beatles'ı geride bırakarak bir hafta içinde Hot 100 listesinin zirvesine en çok şarkı yerleştiren müzisyen oldu. Böylelikle Swift, Billboard'un 64 yıllık tarihinde bir ilki başarmış oldu.

ŞOKE OLDU

Dünya çapında tanınan pop yıldızı, habere tepkisini göstermek için Twitter'dan, "Hot 100'ün 10'da 10'u mu??? 10'ncu albümümde mi??? DARMADUMAN OLDUM" diye yazdı.

"Midnights" albümündeki diğer 10 parça da Billboard'un Hot 100 listesinde yer aldı. Hot 100, ABD'deki müzik yayınlarını, satış verilerini ve radyo yayınlarını takip ederek haftanın en çok dinlenilen şarkılarını listeliyor

Etiketler
Taylor Swift Rekor