Oyunculuğu bıraktığını duyurmuştu: Bruce Willis, dijital ikiziyle ekranlarda olacak

Oyunculuğu bırakan Bruce Willis, ‘dijital ikiz’inin kendisi yerine oyunculuğa devam etmesi için Deepcake adlı bir şirketle anlaştı.

Oyunculuğu bıraktığını duyurmuştu: Bruce Willis, dijital ikiziyle ekranlarda olacak

Dünyaca ünlü oyuncu Bruce Willis, afazi teşhisi konmasının ardından oyunculuğu bıraktığını açıklamıştı.

Bruce Willis, ‘deepfake’ teknolojisi kullanılarak 'dijital ikizi'nin kendisi yerine oyunculuğa devam etmesi için bir anlaşma yaptı. Anlaşma, oyunculuğu bıraktığını açıklayan Willis'in ‘dijital ikizinin’ projelerde görünmeye devam etmesini sağlayacak.

NTV'nin The Telegraph'tan aktardığı habere göre, Willis, 'benzerliğini' Deepcake adlı bir şirkete sattı. Oyuncu böylece şirketin ‘deepfake’ teknolojisini kullanarak bir ‘dijital ikiz’ yaratmasına müsaade etti.

DİJİTAL İKİZİ DAHA ÖNCE DE REKLAMDA OYNAMIŞTI

Willis’in 'dijital ikizi' daha önce bir projede yer almıştı. 2021’de Rusya merkezli operatör ve internet servis sağlayıcısı Megafon, reklam filminde Bruce Willis'in yüzünün bilgisayar ortamında üretilmiş haline yer vermişti.

Willis, şirketin sitesinde paylaşılan açıklamasında, "Karakterimin ortaya çıkardığı kesinliği beğendim. Her zaman yaptığım aksiyon-komedi türünde bir mini film. Benim için zamanda geriye gitmek için harika bir fırsat. Modern teknolojinin gelişmesiyle, başka bir kıtadayken bile iletişim kurabildim, çalışabildim ve çekimlere katılabildim. Bu çok yeni ve ilginç bir deneyim ve tüm ekibimize teşekkür ediyorum" ifadesini kullanmıştı.

Etiketler
Muş