Ozzy Osbourne 'hayatını değiştirecek' ameliyattan çıktı

Sharon Osbourne, müzisyen Ozzy Osbourne’un kritik ameliyattan çıktığını ve durumunun iyiye gittiğini açıkladı.

Ozzy Osbourne 'hayatını değiştirecek' ameliyattan çıktı

Sharon Osbourne, heavy metal müziğin önde gelen isimlerinden Ozzy Osbourne’un ameliyatının iyi geçtiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sharon Osbourne, müzisyenin iyileşme yoluna girdiğini de belirtti.

Sharon Osbourne, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ailemiz Ozzy’nin ameliyatıyla ilgili aşırı sevgi ve desteğe şükranlarını iletiyor. Ozzy iyiye gidiyor, iyileşme yolunda ilerliyor. Sevginiz ona dünyaları vermek yerine geçiyor" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Sharon Osbourne, geçtiğimiz günlerde Ozzy Osbourne’un “hayatının kalanını belirleyecek” önemli bir ameliyat geçireceğini açıklamıştı. Bir süredir Parkinson hastalığıyla mücadele eden Ozzy Osbourne, mayıs ayında görüntülendiğinde, yürüme güçlüğü çektiği için baston kullanmasıyla gündeme gelmişti.

Classic Rock dergisine verdiği söyleşide boynundan bir ameliyatı beklediğini söyleyen Ozzy Osbourne’un, 2003 yılında geçirdiği bisiklet kazasının ardından, daha önceki kazasında omurgasına yerleştirilmiş metal çubuklar yerinden çıkmıştı. Osbourne, mayıs ayında ise “Artık düzgün yürüyemiyorum. Her sabah fizik tedavim var” demişti.