Eda Demirci Art online resim dersleri ile ruhunuzu tazeleyin!

Eda Demirci Art online resim dersleri ile ruhunuzu tazeleyin!

Bir hobi mi arıyorsunuz? Resim mükemmel olurdu! Bu sadece profesyoneller için değil, aynı zamanda yeni bir beceri öğrenmek veya kendilerini farklı bir şekilde ifade etmek isteyenler için de geçerlidir. Çoğu insanın inandığının aksine, resim yapmaya başlamak için asla geç değildir. Yaşınız ne olursa olsun, bir boya fırçası tutabildiğiniz ve görebildiğiniz sürece, başarabilirsiniz!

Eda Demirci Art online resim dersleri ile ruhunuzu tazeleyin! - Resim : 1

Son yıllarda bilinçlenen insanoğlu sanatı gerek kariyer planlama gerekse günlük hayatın koşuşturmasından uzaklaşmak için hayatının bir köşesine yerleştirdi.

Araştırmaların da kanıtladığı gibi sanat insanların zihinsel açıdan gelişimini sağlarken psikolojik olarak da yarar sağlar. Bu sebeple olacak ki artık insanlar günlük yaşamın stresinden, zihinsel ve psikolojik becerilerini geliştirme arzusundan, veliler çocuklarının küçük yaşlarda itibaren gelişimine katkı sağlamasından sanat merkezlerine, özel derslere yönelmektedirler.

Eda Demirci Art online resim dersleri ile ruhunuzu tazeleyin! - Resim : 2

Sanatın en keyifli dallarından biri olan resim sanatını ele alalım. Son zamanlarda artan sanat atölyeleri şehrin merkezinde insanlara resim dersi vererek birkaç saatlik bir kaçış noktası olmuştur.

Peki pandemi şartlarında resim dersleri nasıl ilerlemektedir?

Bu yazımızda pandemi koşullarında atölye faaliyetlerini tamamen online çalışmalarına yönlendiren Eda Demirci Art Sanat Atölyesini ele alacağız.

Eda Demirci Art Sanat Atölyesi 3 yaş itibari ile yetişkinlere kadar İstanbul Beyoğlu semtinde faaliyet gösteren bir atölye iken pandemi sebebiyle sürece hemen ayak uydurup tüm resim derslerini her yaş grubu için online üzerinden vermeye başlamıştır.

Eda Demirci Art online resim dersleri ile ruhunuzu tazeleyin! - Resim : 3

Online resim derslerinde öğrencileri ile birçok sanat atölyesinin yaptığı gibi grup dersleri olarak değil tamamen birebir çalışmayı tercih etmektedir. Böylece resim derslerinin online olmasına rağmen verim son derece artmaktadır.

Online resim kurslarında eğitim içeriği değiştirilmeden öğrencinin bilgi ve becerileri doğrultusunda temel seviyeden ileri düzeye kadar alanında başarılı eğitmeni ile birebir seanslar ile düzenlenmesi online resim derslerinin yüz yüze eğitim ile arasındaki farkı oldukça azaltmaktadır. Ve bu durum işi daha keyifli hale getirmektedir.

Eda Demirci Art derslere katılmak isteyen bireyler için tamamen öznel bir plan hazırlayarak kendilerine ait saat dilimlerinde birebir eğitim verirken aynı zamanda hafta içerisinde diledikleri zaman öğrencilerine destek olmakta ve yönlendirmektedir.

Bu sebeple resim derslerinin online olma fikrine her ne kadar uzak olsak da derslerin verimliliği öğrenciler tarafından da gözle görülür bir seviyeye ulaşmaktadır.

Online resim derslerinde içerik yağlı boya, akrilik boya, karakalem, temel çizim, temel tasarım, dijital çizim, moda ve tasarım teknik çizim vb birçok tekniği öğrenebilirsiniz.

Eda Demirci Art online resim dersleri ile ruhunuzu tazeleyin! - Resim : 4

Ayrıca Eda Demirci Art sizlere Türkçe ve İngilizce olarak dilediğiniz dilde bir eğitim sağlayabilmektedir.

Online resim dersleri eğitmen ve öğrencinin kararı ile belirlenen gün ve saatlerde yapılma opsiyonu bulunduğundan dersi kaçırma veya derse yetişmeye çalışmak gibi aksilikleri ortadan kaldırmaktadır.

İçinde bulunduğumuz pandemi şartlarında stresimiz ve zihinsel yorgunluğumuz bu denli artmışken, siz de bir kaçış noktası arıyorsanız resim sanatına giriş yaparak kendinize bir iyilik yapabilirsiniz.

Online resim dersleri hakkında alanında başarılı Eda Demirci Art ile görüşmek veya daha detaylı bilgi almak isterseniz www.edademirciart.com websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Eda Demirci Art online resim dersleri size ruhunuzu beslemek adına bir adım atmaya davet ediyor…