Devlet Bahçeli'ye Talat Bulut'tan olay yanıt!

FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın başrol oyuncusu Talat Bulut, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hedef gösterdiği Türk Tabipler Birliği'ne sahip çıktı.

Devlet Bahçeli'ye Talat Bulut'tan olay yanıt!

MHP lideri Devlet Bahçeli Türk Tabipler Birliği'ni hedef gösterdiği açıklamasında "Türk Tabipler Birliği isimli ihanet oluşumu sözde artan vakalara, hayatını kaybeden insanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza dikkat çekmek maksadıyla tüm sağlık kurumlarında siyah kurdele takacakmış! Bu teşebbüs zehirli ve zillet bir komplodur" dedi.

Bahçeli ayrıca "Çağrım şudur: Türk Tabipler Birliği, bugünkü hassas dönemde, insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklemektedir. Bu nedenle sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamasının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Türk Tabipler Birliği'ne destek mesajı geldi.

FOX TV'nin izlenme rekorları kıran Yasak Elma dizisinde başrol oynayan Talat Bulut da Türk Tabipler Birliği için bir video çekti.

Bulut şu ifadeleri kullandı:

"Günaydın tüm doktorlar, tüm sağlık çalışanları. Kendi sağlığınızı tehlikeye atıp insanların sağlığına kavuşması için nasıl mücadele ettiğinizi biliyorum. Son 6 ayda bu bela yüzünden ne kadar kayıp verdiğinizi biliyorum. Size saldıranların yarın öbür gün karşınıza geldiğinde onların sağlığa kavuşması için hiçbir şeyi gözardı etmeden mücadele edeceğinizi biliyorum. Hepimizin kaderi. Kendi dilinde bile okuduğunu anlamayan bir cehaletle mücadele ediyorsunuz. Siz her zaman dimdik ayakta kaldınız. Bizler de sizler için her zaman dimdik ayaktayız."

Etiketler
Talat Bulut Devlet Bahçeli FOX TV Yasak Elma