Türkiye’deki yayıncısı belli oldu! Haluk Bilginer’li Alex Rider nerede yayınlanacak?

Haluk Bilginer’li Alex Rider, D-Smart’ta... Uluslararası Emmy ödüllü usta oyuncu Haluk Bilginer’in başrollerden birini canlandırdığı İngiliz yapımı Alex Rider D-Smart’ta izleyiciyle buluşacak.

Türkiye’deki yayıncısı belli oldu! Haluk Bilginer’li Alex Rider nerede yayınlanacak?

Zengin içerikleriyle yayın yapan D-Smart, yayınlarını zenginleştirmeye, yeni içerik yatırımları yapmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü birçok içerik sağlayıcısı ile birlikte çalışan D-Smart, Sony Pictures Television ile uzun yıllardır işbirliği yapıyor. Sony Pictures Television’ın yeni film ve dizi içeriklerinin yanı sıra çok zengin ve geniş arşivinin de Türkiye’deki yayıncısı olan D-Smart, yepyeni dizilerinin ilk gösterimini üst düzey yetkililerin ve önde gelen basın mensuplarının da katılımıyla 3 Ekim’de Soho House İstanbul’da yapmıştı.

Gerçekleşen gösterimde ilk defa fragmanı gösterilen Alex Rider dizisinin Türkiye’deki yayıncısı ise D-Smart olacak.

Temmuz ayında D-Smart’ın yenilenen digital yayın platformu D-Smart GO’da yayınlanmaya başlayacak olan 8 bölümlük dizi yazar Anthony Horowitz’in özellikle İngiltere başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlandı.

Yapımcılığını Eleventh Hour Films’in üstlendiği yönetmeliğini Andreas Prochaska ile Christopher Smith’in yaptığı dizinin çekimleri İngiltere ve Romanya’da yapıldı. Amcasının ani ölümüyle hayatı değişen genç ajan Alex’in hayatını konu alan dizide dünyaca ünlü oyuncu Haluk Bilginer ise kötü adam Dr. Hugo Greif rolünü üstleniyor.

Etiketler
Haluk Bilginer Türkiye