İlk Oscar'ını alan Brad Pitt'ten Trump'a gönderme

92. Oscar Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında ödül alan Brad Pitt, teşekkür konuşması için çıktığı kürsüde ABD Başkanı Donald Trump'a gönderme yaptı.

İlk Oscar'ını alan Brad Pitt'ten Trump'a gönderme

92. Oscar Ödülleri'nde ilk açıklanan ödül En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Once Upon a Time in Hollywood filmindeki performansıyla Brad Pitt oldu. Oyuncu olarak ilk kez Oscar kazanan aktör, teşekkür konuşması için çıktığı kürsüde ABD Başkanı Donald Trump'a gönderme yaptı.

Tanınmış birçok yapımda rol alan ABD'li aktör Brad Pitt, oyuncu olarak kariyerinin ilk Oscar ödülünü kazandı.

Teşekkür konuşması için kürsüye çıkan Pitt, ABD Başkanı Trump'ın azil sürecine gönderme yaparak, "Konuşma yapmam için 45 saniyelik sürem var. Senato'nun John Bolton'a tanıdığı süreden daha fazla" dedi.

John Bolton, Trump'ın eski Ulusal Güvenlik Danışmanı idi. Yazdığı bir kitapta kullandığı ifadeler Trump'ın azil sürecinin önünü açmıştı. ABD'de muhalefette yer alan Demokratlar, Bolton'ın Senato'da ifadeye çağrılması gerektiğini söyledi ancak Bolton ifadeye çağrılmadı.

PITT'TEN AZİL SÜRECİNE GÖNDERME
Teşekkür konuşmasında, ABD Başkanı Donald Trump'ın azil yargılaması sürecindeki 'tanık dinleme' tartışmasına atıf yapan Brad Pitt, "Konuşma yapmam için 45 saniyelik sürem olduğunu söylediler, Senato'nun John Bolton'a tanıdığı süreden 45 saniye daha fazla" dedi.

Etiketler
Donald Trump Oscar Brad Pitt