Ali Babacan'dan Şanışer'in Susamam şarkısına ilk yorum: Etkilendim

Yeni parti kuracağını bugün resmen açıklayan eski başbakan yardımcısı Ali Babacan, Şanışer'in 17 rapçi ile birlikte toplumsal konuları işlediği 'Susamam' isimli şarkıdan etkilendiğini ve bu konuyla ilgili çalıştıklarını söyledi.

Bugün yayımlanan röportajda yeni parti kuracağını açıklayan eski başbakan yardımcısı ve ekonomiden sorumlu devlet bakanı Ali Babacan, rapçi Şanışer'in yaptığı 'Susamam' şarkısıyla ilgili düşüncelerini anlattı.

"ÇOK GÜZEL HAZIRLANMIŞ"

Ali Babacan, yeni partinin kurulması sürecinde gençlerle de görüştüklerini söyleyerek gazetecilerin 'Susamam' şarkısıyla ilgili sorusuna, "Çok güzel hazırlanmış. Sorunlar ve kaygılar gayet güzel işleniyor. Harekete geçilmezse, bir şey yapılmazsa, susulursa olacaklardan herkesin sorumlu olduğu vurgulanıyor. Etkilendim doğrusu. Biz de susmadık. Susamadık. Karar verdik ve çalışıyoruz" yanıtını verdi.

SUSAMAM ŞARKISI TÜRKİYE'YE DAMGA VURDU

Rapçi Şanışer'in 17 şarkıcıyla birlikte söylediği Susamam şarkısına çektiği 14 dakika 55 saniyelik klip Türkiye'de sosyal medyanın gündemine oturdu. Kısa sürede Twitter'da trend olan hatta izlenme rekoru kıran klibe Celil Nalçakan, Gonca Vuslateri, Fırat Tanış, Hayko Cepkin gibi ünlü isimlerden destek geldi.

Etiketler
Şanışer Ali Babacan