Beşiktaş Belediyesi'nden seçim günü ihtiyaç sahiplerine ulaşım desteği

Seçmenler 14 Mayıs Pazar günü cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için sandık başına gidecek. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat demokrasiye sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak Beşiktaşlıları sandığa gitmeye davet etti. Belediye ihtiyacı olan yurttaşlara servis desteği verecek.

Beşiktaş Belediyesi'nden seçim günü ihtiyaç sahiplerine ulaşım desteği

Beşiktaş Belediyesi, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçiminde ulaşım desteğine ihtiyacı olan vatandaşlara servis imkânı sağlayacak.

Ulaşım desteğine ihtiyacı olan ileri yaştaki ve engelli Beşiktaşlılar, 444 44 55 numaralı Çözüm Merkezi üzerinden kayıt yaptırarak seçim günü oy kullanacakları okula ekipler eşliğinde servis ile gidebilecek. Servisler, 14 Mayıs Pazar günü sabah 08.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında hizmet verecek. Ekipler ihtiyacı olan yurttaşları evlerinden alarak oy kullanacakları sandıklara götürecek.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat demokrasiye sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak Beşiktaşlıları sandığa gitmeye davet etti.

Başkan Rıza Akpolat, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Değerli komşularım, 14 Mayıs Pazar günü ülkemizde çok önemli bir seçim var. Oy kullanma hakkı demokrasimizin en temel haklarından biri ve bu hak, bize verilen en önemli sorumluluk. Sandığa gitme hakkımızı kullanarak demokrasimize sahip çıkmalıyız ve geleceğimizin şekillenmesinde etkin bir rol oynamalıyız. 2019 yerel seçimlerinde Beşiktaş’ta yüksek bir katılım oranıyla sandığa gitmiştik. Her birimizin oy kullanması ülkemizin demokrasisine ve geleceğine verdiği önemi gösterecek. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızı sandığa giderek oy kullanmaya davet ediyorum. Kentimizde nüfusumuzun bir kısmını ileri yaştaki komşularımız ve engelli komşularımız oluşturuyor. Seçim günü oy kullanmak için ulaşım desteğine ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın, 444 44 55 numaralı Çözüm Merkezimizden bize ulaşarak kayıt yaptırmalarını rica ediyorum. Kayıt yaptıran komşularımız servislerimiz ile 14 Mayıs Pazar günü sabah 08.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında ekiplerimiz tarafından evlerinden alınarak oy kullanacakları sandıklara götürülecek. Haydi Türkiye, haydi İstanbul ve haydi Beşiktaş! Ülkemize baharı birlikte getirelim. Sağlıklı ve mutlu bir gelecek dileğiyle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”


Kayıt ve Bilgi için: 444 44 55

Etiketler
Beşiktaş AKP Milletvekili Seçim