Kadıköy kiralık daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Anadolu Yakası’nda yer alan Kadıköy, şehrin gözde ilçelerinin başında geliyor.

Kadıköy kiralık daire fiyatları ne kadar?

Yatırım, ulaşım ve kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Kadıköy, İstanbul’un en eski ve değerli ilçelerinin başında geliyor. Kadıköy’ü öne çıkaran başlıca yerler ise şöyle; Haydarpaşa Garı, Kadıköy Boğa Heykeli ve Moda Sahili. Kadıköy’de Göztepe, Kozyatağı, Merdivenköy, Bostancı, Erenköy, Sahrayıcedit, Acıbadem, 19 Mayıs, Feneryolu, Caferağa, Suadiye, Caddebostan, Fenerbahçe, Hasanpaşa, Rasimpaşa, Eğitim, Dumlupınar, Fikirtepe, Osmanağa, Zühtüpaşa, Koşuyolu olmak üzere toplam 21 mahalle yer alıyor.

Kadıköy’ün en kalabalık mahallesi Göztepe, nüfusu en az olan mahallesi de Koşuyolu. Sahil bandındaki konumuyla dikkat çeken Kadıköy, İstanbul’un hemen hemen her yerinden kolayca ulaşımın sağlandığı bir ilçe olarak adından söz ettiriyor. İstanbul’un yaşam kalitesi ve eğitim düzeyi en yüksek ilçelerinden Kadıköy’de satılık ve kiralık daire fiyatları yakından takip ediliyor. Üniversitelere yakın bir lokasyonda bulunan Kadıköy’de kiralık daire talebi artıyor. Peki, Kadıköy kiralık daire fiyatları ne kadar? İşte Kadıköy’de kiralık daire arayanların mutlaka bilmesi gerekenler:

Kadıköy kiralık daire fiyatları ne kadardan başlıyor?


Kadıköy’de öğrenci sayısının fazla olması kiralık daire arayışını hızlandırıyor. Farklı konut tiplerinin yer aldığı Kadıköy gayrimenkul yatırımcılarının da ilgi odağında. Zingat.com Bölge Raporu 2018 Temmuz ayı verilerine göre, Kadıköy kiralık ev fiyatı ortalama 100 metrekare için minimum 1.772 TL, maksimum 2 bin 953 TL arasında değişiyor. Bölgede ortalama kira fiyatı 2017 yılında 2 bin 332 TL iken, bu yıl 2 bin 362 TL olarak belirtiliyor. İlçede kiraya verilen bir konutun yatırım geri dönüş süresi, bir başka deyişle amortisman süresi 27 yıl olarak hesaplanıyor.

Kadıköy’ün en kalabalık mahallesi Göztepe’de kiralık daire fiyatları ne kadar?

Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Kadıköy’ün en kalabalık mahallesi Göztepe’de kiralık ev fiyatı ortalama 100 metrekare için 1.772 TL ile 2 bin 953 TL arasında değişirken, ortalama kira fiyatı 2 bin 362 TL olarak belirtiliyor.
Kadıköy’ün en az nüfuslu mahallesi Koşuyolu’nda kiralık daire fiyatları ne kadar?
Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Kadıköy’ün en az nüfuslu mahallesi Koşuyolu’nda kiralık ev fiyatı ortalama 100 metrekare için, en düşük 1.559 TL, en yüksek 2 bin 599 TL arasında değişirken, ortalama kira fiyatı 2 bin 79 TL olarak ölçümleniyor.

SPONSORLU İÇERİK

Etiketler
Kadıköy Kiralık